Неподобство чи «бєспрєдел»?

Поділитися новиною

Цей знімок зроблено 15 травня поточного року в районі Великого круга. Напевно, жителі міста, а разом з ними місцева влада і працівники ДАІ, уже звикли до такої ситуації на даному перехресті.  Хочеться і, мабуть, необхідно нагадати, що такий спосіб паркування, по-перше, суперечить вимогами «Правил дорожнього руху в Україні», причому порушено кілька пунктів відразу, а по-друге, вносить РЕАЛЬНУ небезпеку для життя, здоров’я і, зрештою, гаманців жителів як нашого міста, так і немісцевих. 

Крім того, це показник не тільки правової, а й загальнолюдської  культури водіїв. Із цього приводу виникають наступні запитання:

–          Чим займаються залишки ДАІ? Зрозуміло, що сил зараз дуже мало, але раз у день це стадо свиней можна розігнати?

–          Чи буде реакція місцевої влади на дану ситуацію? Не формальна, а реальна реакція. Без гри в хованки  за відсутністю повноважень.

Далі пропозиція. Виділити цей район в окрему площу і назвати «Парковка для свиней». А що? Вулиці ж перейменовуємо легко!

Приношу вибачення перед читачами за низьку якість фото. Знімок зроблено з автомобільного  реєстратора на ходу.

Рухався, знімав, а потім писав Сашко Сердитий. Автор публікації за псевдонімом не ховається, його дані є у редакції.

Люди! Хочете реальних змін? Змініться самі!

3 коментарі до “Неподобство чи «бєспрєдел»?

  1. Сашко +100500
    То что творится на большом круге – УЖАС. Машины паркуются в ТРИ ряда + 4(5) прямо посреди дороги. Я конечно понимаю что в гаи 3 человека работает, но все же надо что-то предпринять. Некоторые вообще прут по тротуару, главное побыстрее свои лотки расставить, а на пешеходов мы болт ложили…

  2. Взять весло і лупити по стеклах,тоді дійде. Можна скільки хочеш скакать,кричать про Європу,але поки в голові в кожного не буде “європи” нічого не допоможе.

  3. Яка влада, такий бардак, Чим займаються ДАІ? можна знайти одну годину і поганяти хамів- паркувальників.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...