Майбутня професія

Майбутня професія

Майбутня професія

Поділитися новиною

Майбутня професіяКим я хочу бути?! Це питання хоча б раз у житті постає перед кожною людиною. Вступ до самостійного життя іноді недаремно називають другим народженням. Адже від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить вдалий старт у доросле майбутнє. Це важливий крок, який великою  мірою визначає подальший життєвий шлях людини, її місце в суспільстві, задоволеність професійною діяльністю.

Першим кроком у формуванні сучасного фахівця має бути професійна орієнтація молоді, яку потрібно починати ще в школі.

На виконання поставлених державою завдань і сучасних потреб країни щодо забезпечення її економіки висококваліфікованими професіоналами.  Державний навчальний заклад «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» тісно співпрацює із школами міста, району, області.

Нещодавно в ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ» відбувся профорієнтаційний захід  «Знайомтеся, це ми». На який були запрошені випускники 9-х класів школи №3. На першому етапі зустрічі заступник директора з навчально-виховної роботи ознайомив школярів із професіями, за якими здійснює підготовку училище, із умовами навчання, проведення дозвілля, проживання у гуртожитку і харчування учнів.

Школярам було запропоновано оглянути кабінети, лабораторії  та майстерні з метою ознайомлення із матеріальною базою училища й азами професій. Перед екскурсантами виступили завідувачі аудиторій, які ознайомили з історією створення даних приміщень, наголосили, що майже все зроблено руками працівників та учнів  навчального закладу.

Дуже цікавим елементом екскурсії стала виставка народної творчості та професійної майстерності.

На закінчення профорієнтаційного заходу учні відвідали навчальний полігон, потім дітей та вчителів запросили у сучасно обладнану лабораторію кухарів, де було проведено майстер-клас із випікання хлібобулочних виробів.

Т. Бондаренко, В. Олексієнко, викладачі училища 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...