Начальник Гадяцького РВ Віталій Ботвина на зустрічі з місцевими ЗМІ

начальник Гадяцького РВ Віталій Ботвина на зустрічі з місцевими ЗМІ

начальник Гадяцького РВ Віталій Ботвина на зустрічі з місцевими ЗМІ

Поділитися новиною

начальник Гадяцького РВ Віталій Ботвина на зустрічі з місцевими ЗМІ«Жодне повідомлення не залишиться без реакції»

На цьому наголосив начальник Гадяцького РВ Віталій Ботвина на зустрічі з місцевими ЗМІ.

Задля попередження можливих загроз  під час травневих свят очільник міліції через місцеві видання вирішив донести до населення суспільно корисну інформацію.

Люди у формі

Протягом святкових днів у місті буде посилений контроль зі сторони правоохоронних органів.  Підвищена увага для того, щоб зупинити можливі протиправні дії та загрози. Зі слів начальника міліції, сама поява людини у формі – це 80% того, що правопорушник відмовиться від злочинного діяння. Тому будьте готові до появи міліціонера, адже у святкові та вихідні дні проводитимуться відпрацювання району.

Співпраця з населенням

Правоохоронні органи особливо наголошують на співпраці. Тож якщо помітили підозрілу людину, або ж автомобіль, чи якийсь залишений пакунок, відразу повідомляйте у міліцію. Також, якщо збираєтесь у подорож або ж на кілька днів залишаєте будинок, обов’язково попередьте сусідів чи домовтесь зі знайомими про нагляд. Особливо цінні речі, по можливості, беріть із собою.

Алкоголь неповнолітнім

Вкотре, звертається увага підприємців та батьків на випадки вживання алкоголю дітьми. Під час травневих вихідних будуть проводитись додаткові рейди по місцях відпочинку на виявлення порушників. Очільник РВ наголосив, що такі випадки не лишаться безкарними, навіть до анулювання ліцензії на  торгівлю.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...