Міжобласна олімпіада

Поділитися новиною

18 квітня студенти ІІ і ІІІ курсів спеціалізації «Декоративно-прикладне мистецтво» Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського взяли участь у ХІІ відкритій олімпіаді з рисунку, що відбулась у Полтавському національному технічному університеті ім. Ю. Кондратюка на факультеті «Архітектура».

Кількість учасників олімпіади цього року сягнула позначки 102 та зібрала молоді таланти із 4 областей: Полтавської, Чернігівської, Сумської та Кіровоградської. Рівень професійної підготовки учасників справив на журі приємне враження, адже таких майстерно виконаних робіт організатори олімпіади справді не очікували.

Гадяцьке училище культури на олімпіаді представляли студенти ІІ курсу Алла Лучинська, Віта Махіброда, Ангеліна Чиркова та студенти ІІІ курсу Анна Кулакова і Юрій Габайдулін.

Усі учасники відзначені почесними грамотами та мають бажання взяти участь у подальших мистецьких олімпіадах і творчих конкурсах.

Слід зазначити, що студенти Гадяцького училища культури, які взяли участь у даній олімпіаді, займаються професійним вивченням рисунку лише два роки і вже мають дійсно високі показники на міжобласному рівні. Тож побажаємо нашим студентам подальшого творчого зростання та виходу на міжнародний рівень художньої майстерності.

Є.  Харковина, викладач училища

LIVE OFFLINE
track image
Loading...