Фінансовий контроль в управлінні

Фінансовий контроль в управлінні

Фінансовий контроль в управлінні

Поділитися новиною

Фінансовий контроль в управлінніПротягом 2014 року робота управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі спрямовувалася на реалізацію положень Законів України «Про державну службу», «Про засади запобігання і протидії корупції», Актів Президента України та Кабінету Міністрів України з питань боротьби з корупцією та інших документів антикорупційного спрямування.

Закон України від 7.04.2011 р. № 3206-VI «Про засади запобігання і протидії корупції» зобов’язує всіх державних службовців щорічно декларувати доходи та витрати.

Із урахуванням зазначеного з 1 січня 2015 року в управлінні проведена активна робота щодо заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру (Декларація).

Державні службовці управління до 1 квітня поточного року подали за місцем роботи (служби) декларацію за минулий рік за формою, що додається до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Суб’єкти декларування, які звільнилися, подали декларацію за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

Із метою забезпечення відкритості та прозорості діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави, уповноваженими підрозділами було проведено:

1) перевірку фактів своєчасності подання декларацій;

2) перевірку декларацій на наявність конфлікту інтересів.

При проведенні перевірок поданих декларацій порушень діючого законодавства не виявлено.  Працівники управління з розумінням та повною відповідальністю ставляться до реалізації державної антикорупційної політики, забезпечують дотримання норми чинного законодавства України відповідно до положень Кримінальної конвенції про боротьбу з корупцією.

М. Велічай, головний спеціаліст по роботі з персоналом УПФУ в Гадяцькому районі

LIVE OFFLINE
track image
Loading...