Новий начальник міліції

Новий начальник міліції

Новий начальник міліції

Поділитися новиною

Новий начальник міліції

Наказом міністра внутрішніх справ України від 30 березня 2015 року підполковника міліції Віталія Олеговича Ботвину  призначено начальником Гадяцького районного відділу управління УМВС у Полтавській області.

34-річний Віталій Ботвина родом із с. Рашівка Гадяцького району. Навчався у Харківському університеті внутрішніх справ, неодноразово проходив стажування у Гадяцькому райвідділі, тож із особовим складом знайомий. Останні 12 років був працівником оперативних підрозділів, а за кілька останніх років виріс від простого оперуповноваженого до керівника відділу боротьби з корупцією.

Послужний список Віталія Ботвини заслуговує уваги: складав протоколи відносно корупції екс-мера Полтави, притягував до відповідальності багатьох високопосадовців, має досвід притягнення за хабарництво 15 адвокатів та кількох суддів…

«Намагатимусь не підвести громаду і якнайшвидше вирішити проблемні питання у очолюваному мною відділі. Вважаю, що маю достатньо досвіду, тож буду робити усе, що в моїх силах. Кожен громадянин повинен відчути підтримку незалежно від свого рангу і походження».

Оксана Кириченко

Користуючись нагодою ми поставили кілька запитань Олегу Беху (начальнику УМВС Полтавщини):

У чому причина звільнення попереднього начальника міліції?

До нас надходило багато скарг, пов’язаних із роботою Гадяцької міліції. Відгуки про попереднього начальника були вкрай незадовільними. Тому було прийнято рішення не подовжувати термін перебування його на займаній посаді і призначити керівника, який знає цю місцевість і працюватиме на відповідний результат.

Коли на Полтавщину прийде обіцяне реформування міліції?

Поки що ми працюємо над проектам на місці. Уже підготовлена програма «Кол-центр».  Система дозволить реєструвати всі повідомлення про злочини, які відбуватимуться на території області; контролювати наряди міліції; реєструвати всі дії слідчо-оперативних груп, які розкривають злочини «по гарячих слідах».  Програмне забезпечення практично готове, скоро перевірятимемо на практиці. У першу чергу до цієї програми підключимо Полтаву і найближчі райони. 

2-й крок:

Кременчук і Полтава уже користуються трекерами – електронними приладами, що контролюють роботу піших та автопатрулів. Прослідковуємо маршрути, це дозволяє керувати ними на відстані.

3-й крок:

До травня визначаємось із відеоспостереженням. Його буде встановлено у найбільш криміногенних місцях. Це також дозволить зменшити робочий час патрулів, які працюють на добровільних засадах.

Як ви розцінюєте роботу нашого райвідділу ?

Не можу сказати, що тут міліціонери гірші, ніж у інших підрозділах. Головне те, як керівник організовує роботу відділу. Якщо підлеглі завантажені роботою, знають що їм робити, то і відділок функціонуватиме нормально. Який керівник, такий і особовий склад. Тож тепер, після призначення нового керівника,  сподіваюсь на покращення роботоспроможності вашого райвідділу. 

 

2 коментарі до “Новий начальник міліції

  1. Новый взяточник Матюшенка. Матюха своих воров подтягуе. Лис забрал под себя,через фирму. Новый Яник пришол, а дуб-дубом, але деньги умеет считать. Хана етому Гадячу. Высосуть все.

  2. Ботвина и Матюху на кол!!! Они воры. А воры должни сидеть в тюрьме. И Никиту с собой прихватить.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...