Інтернет-провайдери завдають шкоди будинкам

Інтернет-провайдери завдають шкоди будинкам

Інтернет-провайдери завдають шкоди будинкам

Поділитися новиною

Інтернет-провайдери завдають шкоди будинкамЧималий отвір у стіні на п’ятому поверсі знаходиться недалеко від електрощита. Ця знахідка для дощової води – результат роботи працівників одного із телеінтернет-провайдерів. Квітневий ливень залишив сліди на кожному з поверхів будинку. Вода стікала по проводах аж до низу, утворюючи на площадках калюжі. На фото видно, як добряче намочило й стіну над дверима однієї з квартир. То як мешканцям не боятися замикання електромережі хоча б від елементарного дверного дзвінка?

Невже некваліфікована робота із грубими порушеннями правил експлуатації житлових будинків шкодить тільки стінам, а покрівлі – ні? То виникає ще одне питання: як провайдери потрапляють на дах будинку? Хіба перебувати там стороннім не заборонено? Куди дивляться комунальні служби, на балансі яких знаходяться будинки?

До речі, в інших містах України давно борються з цією проблемою, не лише категорично, відрізаючи проводи. Подекуди виконкоми міських рад затвердили вартість та перелік послуг суб’єктам підприємницької діяльності. А це і видача технічних умов та схем прокладання мереж у житловому будинку, і користування місцями для розміщення мереж і обладнання. Непогано, правда? І шкоди менше, і контролю більше, і який-не-який заробіток комунальному підприємству.

Олена Савченко

6 коментарі до “Інтернет-провайдери завдають шкоди будинкам

  1. Не ну я бля поражаюсь редакции Базар медиа. В прошлом номере написали – квартиры ВАШИ хера вы приколупались к жеку со своими крышами и ремонтами, разгребайте типа сами.
    А теперь пишите – интернет протянуть в квартиру или кабельное, так типа отбашляйте в миськраду за проект?! А как крыша потечет жек и миськрада опять неприделах. ХА ХА офигенный лохотрон. Типа деньги брать – мы тут главные, ремонт делать – хер вам, квартиры ваши.
    п.с. вам случаем там жек не доплачивает за такую писаниу?

  2. А у то на этом зарабатывает. Не Алексей Владимирович случайно? Интересно, а какой новый провайдер зашел в город? Кто делает это все?

  3. Правильно. Кто разворотил тот пускай и чинит!!! Поддерживаю

  4. Странно почиму то возле отверствия с проводами сухо а вот возле трубы мокро…Такое чуство что жеке нашли дураков за чей счет можно починить крышу.Если бы мне кто то отрезал провода на интернет я б чесное слово от**ярил того кто бы ето сделал.

  5. На скільки я знаю, то провайдери і так платять ЖКХ за оренду будинків!
    А на фото видно, що ЖКХ не хоче брати на себе відповідальність за своі “бока”, краще знайти винних когось, тільки не самі…
    Хоча б фото не виставляли таке…на ньому видно все ж, хто винуватий в цій проблемі…БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ ЖКХ І МЕРІІ!!!

  6. Наверное дом перекошен что с отверстия потекло в сторону двери, а другая сторона полностью сухая. Елена вы прям Шерлок Холмс, надо бы сбить бабла с интернет-провайдеров, может сразу на вашу карточку переводить?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...