Щастя автомобілістів: у місті розпочато ремонт доріг

Щастя автомобілістів: у місті розпочато ремонт доріг

Щастя автомобілістів: у місті розпочато ремонт доріг

Поділитися новиною

Щастя автомобілістів: у місті розпочато ремонт доріг447 погонних метрів асфальту проклали на вулиці 10-річчя Конституції. Це перше дорожнє полотно, за яке взялися у новому році місцеві чиновники. Над неофіційною об’їзною продовжили працювати лубенські дорожники, які  на початку зими вже заасфальтували 680 метрів.

– За день їм під силу укласти 370 тонн асфальту. Організація серйозна, із потужною технікою, а отже й працює на совість, – говорить перший заступник міського голови Володимир Нестеренко.

На трасу, яка вшир сягає трьох метрів, насипали 15 сантиметрів щебеню та поклали 8-сантиметровий шар асфальту.

Відрізок відремонтованого покриття пролягатиме від повороту з Вовчої і до повороту в напрямку до школи №4. Далі вулицю підчистять грейдером і засиплють щебенем.

– Буде нормальна проїзна дорога,але на цьому поки все, – продовжує Володимир Олександрович. – А далі подивимось, як будуть надходити кошти до бюджету.

– В цьому році реально завершити її? – запитую.

– Так, якщо будемо містом обласного значення. Ми зможемо залучити певні кошти з обласного бюджету.

Нагадуємо, що вартість цього шматка дороги обійшлася в 998 тисяч із урахуванням технічного нагляду (його здійснює Валентина Березанець, КП «Контур») та виготовлення проектно-технічної документації.

Відтепер міські дороги розвантажаться, адже важковаговий транспорт буде рухатися і по Тельмана, і по 10-річчю Конституції. Сподіваємося, що центральні вулиці не страждатимуть більше від фур-порушників.

Далі дорожники перейдуть на вулицю Вокзальну.

Олена Савченко

10 коментарі до “Щастя автомобілістів: у місті розпочато ремонт доріг

  1. От якби об”їздну дорогу та під будинками мерихи та Нестеренка, А то виходить що у центрі люди вищого сорту а по Тельмана і Гагаріна третього. Чому не взяти за приклад Зіньків, там для грузовиків зробили дорогу за містом і вона нікому не заважає.Як казав Матроскін з відомого мультика- средствов у нас хватает, ума нету…

  2. був я учора там і жах по спині пройшов – закатали 14 всієї дороги і геть – нікого там немає. а коли усе долатають бо там їхать страшно -колеса половину у багні. чи на тому і кінець ? а вітзвітують що до гагаріна положили???

  3. КП контур 5 найманих працівників. Солідна організація. Інфа с реестра.

  4. карась. Вони тільки проект робили. Нормальна організація.

  5. А хто виконує ці роботи? Хтось знає виконавця?

  6. Роботи виконує Лубенське ШБУ-9. КП “Контур” виконує технічний нагляд.

  7. В місті ями не проїхати, не пройти, а вони зроблять кусок
    дороги чортзна для кого.

  8. Ув. редакция. Обратите внимание, во что превратили обочину дороги в районе малого круга. Как раз напротив двух, гребаных, магазинов автозапчастей (сто). Это просто огромное болото. Неужели наши власти не могут потребовать от владельцев этих магазинов привести в порядок прилегающую территорию?!
    Так кроме этого, там водители устроили себе скоростной объезд!!! Вчера наша доблестная милиция, на своем, гребаном, джипе ЧЧ едва не сбила меня. Ребята, как все, по ямам не едут, летят по обочине!

  9. Обратно деньги роздербанят,а дорог как небыло так и небудет!ПРОСТО НАДО ВО ВСЕМ РАИОНЕ ПЕРКРЫТ ВСЕ ДОРОГИ НА ОДИН ДЕНЕК!!!

  10. Дорогі керівники міста, подивіться на центральні вулиці міста, а ви латаїте куски двох обїздних, в результаті ні однієї не буде. Мабудь, щось знаєте. Хотілося нам знати ваші плани.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...