Засідання членів Громадської ради

gadjach
Поділитися новиною

19 березня у приміщення РДА відбулося чергове засідання членів Громадської ради при райадміністрації. На зборах були присутні 12 із 16 представників, а також голова адміністрації та обидва його заступники. На порядку денному розглядали 5 питань. Прийняли положення про г/р: завдання, порядок формування, статут та структуру, також проголосували за кількість комісій по напрямках діяльності (їх буде п’ять).

Оскільки уповноважений представник інституту громадянського суспільства від тижневика «Базар Медіа в Україні» в особі Валентини Йотки також входить до складу Громадської ради, повідомляємо вам, шановні читачі, що ваші пропозиції та зауваження, а також побажання щодо ефективної роботи г/р просимо надсилати на адресу редакції: 37300 м. Гадяч, вул. Гетьманська, 62-б, або дзвонити за телефонами 3-34-67, 0508011885. При цьому слід вказати ПІП і домашню адресу. Усі звернення будуть розглянуті на найближчих засіданнях членів Громадської ради та прийняті до уваги.

В. Йотка, член г/р

1 коментар до “Засідання членів Громадської ради

  1. Нехай ця гр.р. працює на благо, а склад вищого ешелону району контролює. Бо Сиваш О. наші надії не виправдав. Ми активісти-непіарщики йому не віремо. Непорядний і слизький тип. А з нормальними хлопцями будемо працювати ї допомагати їм.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...