Чи бути новому пам’ятному знаку?

Чи бути новому пам’ятному знаку?

Чи бути новому пам’ятному знаку?

Поділитися новиною

Чи бути новому пам’ятному знаку?У суботу в приміщенні ККЗ «Дружба» відбулась презентація і публічне обговорення історичних проектів від Миколи Торяника.

Історик представив на обговорення три проекти: реставрацію водонапірної вежі, пам’ятник-булаву «Гадяч – гетьманська столиця» (орієнтовно має бути встановлений на місці пам’ятника Леніну) і відновлений пам’ятний знак (дерев’яний стовп), який було встановлено у центральному парку 300 років тому. Усі ці об’єкти, на думку Миколи Федоровича, мають бути втілені у життя.

На жаль, об’єктивну думку місцевої громади нам почути не вдалося – на слухання прийшла рекордно мала кількість людей. Думки присутніх різнились: хтось підтримував ідеї, хтось вносив корективи, а хтось і зовсім вважав ідеї безглуздими.

Дуже прикро, що гадячани не дуже цікавляться життям міста і хоч інколи не приймають участь у подібних заходах.

Далі проекти історика будуть представлені  на розгляд міської ради. І хоч як не наголошував історик на дешевизні пам’ятних знаків, усе ж при нинішніх цінах владі прийдеться добряче розкошелитися якщо не на самі проекти (їх обіцяють зробити за кошти ініціаторів), то на благоустрій прилеглої до них території.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...