«Відпрацювати перевізників Гадяцького району по причині частих ДТП за їх участю»

Поділитися новиною

Альо! Редакція?

«Шо ж це твориться? Я їхав автобусом «Великі Будища – Гадяч» із Ціпок.  Перед в’їздом у Гадяч нас остановили  гаїшніки. Сказали: «Відпрацювання автобусів». Так шо ж це за «відпрацювання» таке? Мурижили нас почти час – уже всі пасажири вийшли захищати водія. Ми попросили у них документи, вони не показали. Тільки краєм вуха  ми почули, що один із них диканський, а інший миргородський. А шо вони тут роблять, га?  Розводять нас, грошей хотіли? Ви там розберіться, добре?»

От такий дзвінок надійшов до редакції наприкінці минулого тижня. І щоб розібратись, чи дійсно така подія мала місце і що ж насправді сталося, ми звернулись до кількох осіб.

Спершу у голови правління Гадяцького АТП Григорія Куця ми дізнались, хто цього дня був на даному маршруті. Виявилось, що автобусом керував  Яків Полуношний.  Також Григорій Іванович підтвердив, що зупинка автобуса була, і порадив звернутись до самого водія.

Керманич автобуса на наш дзвінок відреагував, м’яко кажучи, неадекватно, навіть дивно, можна сказати. Почав погрожувати судом, міліцією та усіма іншими можливими правоохоронними органами.  Тож коментаря нам почути так і не вдалося.

Наступним, до кого ми звернулись, був Олег Фенько (інспектор ВДАІ з обслуговування Гадяцького району). Тут нарешті ситуація прояснилась.

Олег Григорович пояснив, що саме цього дня, 4 березня, на 6.30 ранку надійшла телеграма від УДАІ у Полтавській області із розпорядженням  наступного змісту: «Відпрацювати перевізників Гадяцького району по причині частих ДТП за їх участю». Тому до нашого району були направлені працівники інших райвідділів, і в патрулі були присутні «чужі» працівники.

От і прояснилось. Не зрозуміло тільки одне – чому водій автобуса так погано сприйняв наш дзвінок? Мабуть, таки відчуває за собою «грішок»…

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...