Волонтерський рух «Діти – воїнам АТО»

Волонтерський рух «Діти - воїнам АТО»

Волонтерський рух «Діти - воїнам АТО»

Поділитися новиною

Волонтерський рух «Діти - воїнам АТО»Сьогодення змушує нас бути єдиними, дружніми, взаємокорисними.

Майже рік солдати захищають нашу державу. Війна слугує для наших учнів і уроком історії, і уроком милосердя. Учні та учителі Сватківської ЗОШ долучилися до волонтерського руху «Діти – воїнам АТО».

У школі неодноразово проводилися флеш-моби і ярмарки солідарності, де збирали кошти нашим землякам, які воюють на Сході.

Діти малювали малюнки, учні 4 класу, на чолі з класним керівником С.М. Стогній, виготовили плакат із побажаннями для солдат, старшокласники сплели маскувальну сітку, учителі зв’язали шкарпетки, які так потрібні солдатам.

На території сіл Сватки та Бірки працювали пункти збору продуктів і теплих речей. Усі охочі приносили домашню консервацію, мед, крупи, чай, каву, солодощі, ліки. Також троє бірківчанок зв’язали більше 30 пар шкарпеток. Діти і дорослі сіл Сватки і Бірки щиро вірять, що їх невеликий внесок зігріє душі бійців та підтримає їхній бойовий дух у цей скрутний для країни час.

Шановні земляки! Ми чекаємо вашого повернення і молимося, щоб у вас все було добре, а до України повернувся мир і спокій!

С. Шаповал, житель с. Сватки

LIVE OFFLINE
track image
Loading...