Герої сьогодення очима дітей

Герої сьогодення очима дітей

Герої сьогодення очима дітей

Поділитися новиною

Герої сьогодення очима дітейУ цей складний для держави час до благодійності долучилися і учні Гадяцької дитячої музичної школи. Проводяться благодійні концерти, виставки-продажі робіт та малюнків класу образотворчого мистецтва. 4 лютого 2015 року відбувся шкільний конкурс з образотворчого мистецтва «Герої сьогодення очима дітей», який проходив у два етапи. Викладачі І. Даниленко та І. Скляр запропонували всім учням намалювати події або особистостей, яких вони вважають героями сьогодення.

Свої малюнки представили близько 40 учнів школи. У другому етапі конкурсу визначалися переможці. У молодшій групі (2-4 класи) 1 місце посіли Діана Марченко та Дарина Олексієнко (3 клас); 2 місце – Софія Ревегук (2 клас) та Софія Кива (4 клас); 3 місце – Юлія Ковальова та Аліна Дубовик (3 клас).

У старшій групі 1 місце зайняли Катерина Волощук (6 клас) та Олександра Дудченко (5 клас); 2 місце – Анастасія Волощук (5 клас) та Анастасія Гержа (6 клас); 3 місце – Олександра Шестопал (6 клас).

Усі учасники конкурсу були нагороджені цінними подарунками. Діти в своїх роботах відобразили хвилювання та тривогу у зв’язку з подіями, які відбуваються в країні, проявили творчі здібності та фантазію. Роботи були сповнені патріотизму та любові до рідної країни.

І. Скляр, викладач класу образотворчого мистецтва Гадяцької дитячої музичної школи 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...