«Майбутнє Полтавщини – талановиті діти»

«Майбутнє Полтавщини – талановиті діти»

«Майбутнє Полтавщини – талановиті діти»

Поділитися новиною

«Майбутнє Полтавщини – талановиті діти»8 лютого у Полтаві видавничий центр «Перлина» проводив презентацію книги «Майбутнє Полтавщини – талановиті діти». Ця книга відкриває нові імена дітей та їх наставників, які свято бережуть та примножують своєю працею красу, велич і славу Батьківщини. Сторінки цього видання закарбували також імена наших юних талановитих дітей та їх педагогів, зокрема, хореографічний ансамбль класичного і сучасного танцю «СвіТанок», який створений на базі Гадяцької дитячої музичної школи.

Колектив був створений у 2008 році. Не зважаючи на свій «юний» вік і невелику чисельність учасників, бере активну участь у шкільних і благодійних концертах, виступає на обласних конкурсах, таких як: конкурс народно-сценічного танцю «Джерела надії», «Срібний черевичок», обласний конкурс-телешоу «Естрадна веселка».

У колективі займаються діти різного віку, із різними характерами і уподобаннями. Але всіх їх об’єднує любов до танцю. Душею цього колективу і незмінним керівником є викладач Гадяцького училища культури та Гадяцької дитячої музичної школи Надія Суіменко, яка за короткий термін згуртувала дітей і зуміла привити їм любов до танцю. Завдяки талановитому педагогу на уроках завжди панує творча атмосфера.

На уроки Надії Іванівни діти поспішають, як на свято, стараються викладатися на повну, щоб опанувати складне мистецтво танцю. Для дітей це можливість проявити себе, навчитись чомусь новому, цікавому. За свою педагогічну майстерність та високий професіоналізм Надію Суіменко неодноразово нагороджували грамотами і подяками обласної адміністрації та училища культури. Великі перемоги колективу «СвіТанок» ще попереду, і хочеться побажати успіху та творчої наснаги всім його учасникам. А керівникові – нових творчих ідей, старанних учнів і щастя в житті!

З повагою і вдячністю батьки вихованців

LIVE OFFLINE
track image
Loading...