Подорож казками Василя Симоненка

Подорож казками Василя Симоненка

Подорож казками Василя Симоненка

Поділитися новиною

Подорож казками Василя СимоненкаНинішній 2015 рік на Полтавщині оголошено роком В. Симоненка Понад 15 років ім’я поета, творами якого зачитувались у всьому світі, на його Батьківщині було під забороною. Лише в 1995 році В. Симоненко був посмертно нагороджений Шевченківською премією. Того самого року засновано і літературну премію його імені, якою відзначаються найкращі перші книжки молодих авторів. Згодом відбулося практично друге відкриття українцями цього великого поета.

Вихователь ГПД Вельбівської ЗОШ І-ІІ ступенів провела розважально-пізнавальну мандрівку для учнів 1-4 класів «Подорож казками Василя Симоненка».

Адже саме казки вселяють у наші душі дихання чарів та магії, відчуття, що добро завжди перемагає зло. У цьому сенсі дуже цікавими є твори«Подорож у країну Навпаки» і «Цар Плаксій та Лоскотон». Їх письменник присвятив своєму синові Лесику, якого дуже любив. Він працював над ними дуже наполегливо. Якщо хлопчику щось було незрозуміло, то Василь Андрійович йому терпляче пояснював. Тож, вважайте, мав в особі Лесика і свого першого критика, і співавтора.

Учні групи продовженого дня не тільки здійснили мандрівку казками Василя Симоненка, а й пригадали прислів’я про сміх та сльози, грали в цікаві ігри та дали відповіді на запитання вікторини.

Інна Рибалка, класний керівник 1 класу 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...