Пташина їдальня в дитячому садку.

Пташина їдальня в дитячому садку.

Пташина їдальня в дитячому садку.

Поділитися новиною

Пташина їдальня в дитячому садку.Любити та берегти природу і все живе в ній – моральне завдання кожної людини. Привчати дітей до збереження, примноження природних цінностей з раннього дитинства – це одне із пріоритетних завдань дошкільних закладів.

Нещодавно у дитячому садку «Ромашка» с. Петрівка-Роменська проходила екологічна акція «Нагодуй горобчика», яка була спрямована на реалізацію завдань пізнавального, художньо-естетичного, креативного, мовленнєвого розвитку юної особистості.

До акції залучили і батьків. Їм запропонували взяти участь у виставці «Годівнички для птахів» (виготовлення годівничок з будь-яких підручних матеріалів).

Розмаїттям і цікавим дизайном вражала виставка годівничок, яка проходила у музичному залі дитячого садка. Це були справжні палаци для пташок. У рамках акції було проведено ряд занять по формуванню у дітей уявлень про птахів, а також виховний захід «Допоможемо пташкам», по закінченню якого вихователі запросили дітей на відкриття пташиної їдальні. І вже через декілька хвилин територія дитячого садка рясніла від різноманітних годівничок. А задоволенню дітей не було меж, коли вони чіпляли їх на гілки дерев.

Захід був спрямований на виховання у дітей милосердя, співчуття до птахів і усвідомлення того, як важливо допомагати не лише один одному, а й всьому живому, що їх оточує.

О.Кириченко, вихователь ДНЗ «Ромашка»    

LIVE OFFLINE
track image
Loading...