Виставка-путівник «Я люблю Україну»

виставка-путівник «Я люблю Україну»

виставка-путівник «Я люблю Україну»

Поділитися новиною

виставка-путівник «Я люблю Україну»Виховання патріотичних почуттів починається з прищеплювання любові до отчого дому, з колискової, яку співала мати, з бабусиної казки, з рідної мови і пісні. Саме ці фактори формують поняття малої Батьківщини, розкривають зв’язок рідного краю з великою Батьківщиною, закладають перше свідоме почуття любові до України.

Високе покликання бібліотеки – за допомогою книги пробуджувати і виховувати у кожної дитини патріотичні якості і цінності.

Днями у дитячій бібліотеці розпочався цикл заходів «Вахта пам’яті», присвячених патріотичному вихованню підростаючого покоління. У читальному залі до уваги дітей представлена виставка-путівник «Я люблю Україну», де вони мають змогу переглянути мапу Україну, ознайомитися з її областями, оберегами та символами. «Я українець і пишаюсь цим» – виставка-екскурсія, яка знайомить школярів із шляхами історії, досягненнями нашої держави та її національними героями.

Дитяча бібліотека тісно співпрацює з місцевим аматором, краєзнавцем Миколою Торяником, який має у своєму доробку багато фільмів на патріотичну тематику. Так, у бібліотеці з учнями 5-х класів школи № 2 проведено годину історії «Шляхами мужності і слави», яку провела бібліотекар Ю. Конопленко. Діти із задоволенням переглянули патріотичні стрічки Миколи Федоровича «Воїни світла» та «Гадяч». На заході прозвучали вірші про Україну, а також пройшла вікторина «Чи знаєте ви Україну».

За інформацією працівників бібліотеки

LIVE OFFLINE
track image
Loading...