Благодійний аукціон «Україна починається з тебе!»

Благодійний аукціон

Благодійний аукціон

Поділитися новиною

Благодійний аукціон12 лютого, о 17.00, у фойє кіноконцертного залу «Дружба» відбудеться благодійний аукціон «Україна починається з тебе!» на підтримку наших воїнів, які у надскладних умовах героїчно, жертвуючи своїм здоров’ям і життям, захищають нас, бережуть мир та спокій Полтавщини.

Митці нашого краю своєю творчістю прагнуть внести посильний вклад у святу справу збереження рідної України. Виявіть і ви свою громадянську позицію. Долучайтеся до творення добра. Ми кожному пропонуємо зробити собі приємність, купивши витвір мистецтва, та приєднатися до надважливої на сьогодні доброчинної справи – допомоги нашим героям.

Маємо надію, що ви з користю для України та приємністю для себе проведете час. Ваш внесок наблизить нашу спільну перемогу, верховенство справедливості й добра.

На аукціоні можна буде придбати роботи як відомих опішнянських майстрів, так і молодих керамістів та художників Полтавщини. (60 лотів – від 50 грн – до 2 тис. грн). Із каталогом художніх творів можна ознайомитися на сайті:

 http://gadyach.adm-pl.gov.ua/news/blagodiyniy-aukcion

Усі кошти від продажу робіт будуть витрачені на найнеобхідніші речі для наших воїнів. Допомога буде доставлена волонтерами адресно у зону АТО.

Благодійний аукціон проводиться за підтримки Державної спеціалізованої художньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв у Опішному» імені Василя Кричевського, Гадяцької районної державної адміністрації, районної ради, ГО «Гадяцька народна рада», державного училища культури імені І.П. Котляревського.

Вартість запрошення (благодійний внесок) – 25 гривень.

Давайте не будемо байдужими, бо одного разу хтось отак байдуже пройде повз нас! Тільки разом ми збережемо здоров’я та життя наших героїв, захистимо Україну. Наші спільні молитви Бог обов’язково почує, і наступить мир у нашій рідній Україні, воїни повернуться живими та здоровими. Слава Україні! Героям слава!

Довідкиза тел.: 0502396052.

Гадяцька РДА 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...