Ілліча поміняли на «Опеля»

Ілліча поміняли на «Опеля»

Ілліча поміняли на «Опеля»

Поділитися новиною

Ілліча поміняли на «Опеля»Дві машини марки «Opel Frontera» купили за кошти, виручені з продажу пам’ятника Леніну. Кожна з них коштує 50 тис. грн. На Західну Україну по автомобілі їздили військові Олександр Берус, Сергій Науменко, гадячани Олександр Товстий, Віталій Сиваш, Валерій Нижник, Олександр Зозуля. Хлопці, щойно повернувшись із поїздки, відзвітували перед керівництвом міста та району про купівлю. Пригнали обидва позашляховики до райдержадміністрації, де очільник району навіть випробував одну з автівок, сівши за кермо.

Керівники міста та району не приховували емоцій – раділи тому, що купа металобрухту перетворилася на двох помічників військовим. І самі хлопці гордилися тим, що так швидко вирішили проблему з транспортом для захисників. Молодці! Що й казати – показали приклад іншим районам.

Місцеві підприємці, власники СТО, погодилися безкоштовно підготувати машини для військових. Після обшиття захисної арматури «Опелі» передадуть туди, де несуть службу наші земляки.

Ось так: доки в інших містах триває «ленінопад», наш вождь пролетаріату прислужився Батьківщині.  Тому, шановні гадячани, будьте певні, ваш внесок у цю добру справу теж є, адже пам’ятник – власність громади.

Олена Савченко

Кошти, що залишилися, планують витратити на ремонт списаних медичних автомобілів.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...