І знову, як не прикро, скарги на КП «Гадяч-житло».

І знову, як не прикро, скарги на КП «Гадяч-житло».

І знову, як не прикро, скарги на КП «Гадяч-житло».

Поділитися новиною

І знову, як не прикро, скарги на КП «Гадяч-житло».Тече дах? Пишіть заяву!

До редакції завітав чоловік поважного віку, Юрій Васильович Куліков. Проживає за адресою: 50 років Жовтня, 56/45, на 5-му поверсі.  Скаржиться – кілька років тече дах. І не просто тече, а навіть потоки води заливають щитову.  Сусідам, звісно, також немає до цього діла – не їм же на голову вода. Ще з літа він оббиває пороги комунальної установи, та не знав, що потрібно написати заяву. Цікаво, куди дивляться працівники КП? Зважаючи на такий поважний вік чоловіка, могли б підказати, що у таких випадках заява просто необхідна!

Довго він і чекав, а недавно за чиєюсь порадою таки написав заяву на ремонт  до КП, ще й  прийшов до редакції за допомогою.

Наступного дня я зателефонувала до керівника КП «Гадяч-житло» Артема Гусака. Він повідомив, що звернення Юрія Васильовича дійсно надходило. І вже наступного дня до цього будинку була направлена бригада оперативного реагування. Артем Вікторович стверджує, що прямого протікання даху там немає, тільки незначне.  Бригада зробила усе можливе на даний момент, а саме: відвели воду за допомогою лотків. Про ремонт даху зараз мова не йде через погодні умови. Тож щойно погода покращиться, комунальне підприємство має повернутись до незакінченої роботи і зробити ремонт покрівлі бікроеластом.

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...