Пожежі 24-25 січня

Поділитися новиною

25 січня, о 2:30, у с. Рашівка, у приватній господарчій будівлі виникла пожежа. Отримавши сигнал про надзвичайну подію, рятувальники швидко виїхали за вказаною адресою.

Вогнеборці локалізували пожежу о 4:30, ліквідували о 6:00. Вогнем було знищено дерев’яний сінник та близько 7,2 т лугового сіна укосу 2014 року. Завдяки злагодженим діям пожежників було врятовано господарчу будівлю від знищення.

Травмованих та загиблих немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. Пожежу ліквідували бійці пожежно-сторожової охорони ТОВ «Стандарт-Агро», с. Рашівка.

 

24 січня, о 22:50, у с. Лютенька, у приватному житловому будинку виникла пожежа. Отримавши сигнал, рятувальники швидко виїхали за вказаною адресою.

Вогнеборці локалізували пожежу о 00:30, ліквідували о 2:25. Вогнем було знищено частини шиферної покрівлі та дерев’яного перекриття. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців було врятовано від повного знищення полум’ям житловий будинок.

Травмованих та загиблих немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. Пожежу ліквідували бійці пожежно-сторожової охорони ТОВ АФ «ім. Довженка» с. Лютенька.

ГУ ДСНС України у Полтавській області

1 коментар до “Пожежі 24-25 січня

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...