Детальні графіки можливих аварійних відключень

Поділитися новиною

Подача електроенергії за графіками аварійних відключень припиняється переважно з 8:00 до 24:00. Саме у цей проміжок часу має місце найбільш гострий дефіцит електричної потужності в енергосистемі.

Зрозуміло, що найбільше проблем виникає через те, що мешканці області не знають, коли і як надовго вимкнуть електропостачання. ПАТ «Полтаваобленерго» у цих питаннях іде назустріч споживачам.

З метою упорядкування відключень за часом наразі розроблено та оприлюднено детальний графік відключень з розбивкою на години та населені пункти. Даний графік являє собою перелік міст, районів, населених пунктів та об’єктів господарювання Полтавської області із зазначенням часових проміжків, у які, у разі застосування графіку аварійних відключень, вони (населені пункти та об’єкти) будуть знеструмлені. Слід зазначити, що диспетчер «Полтаваобленерго» до останньої миті не володіє інформацією, коли, у якому обсязі та на який час буде застосовано графік. Тому оперативно, по факту, якщо команда на введення графіку від диспетчера Північної Енергосистеми прозвучить, скажімо, не о 8:00, а о 7:30 або о 8:45, то відповідно увесь часовий діапазон буде зміщено або на 30 хвилин раніше, або ж на 45 хвилин пізніше. Також, якщо графік буде застосований не у повному обсязі, можливі відхилення від нього у бік неповного його (графіку) використання. Окремо слід зазначити випадки, коли проводяться планові чи аварійні роботи в електромережах, які живлять об’єкти та населені пункти, що підпадають під цей графік, і, відповідно має місце знеструмлення об’єктів не у час і не на тривалість, указані у графіку. У таких випадках слід керуватися інформацією, що оприлюднюється на нашому сайті у рубриці «Актуально» – колонки «Планові відключення» та «Аварійні відключення».

Зверніть увагу, що нижчеприведені графіки аварійних відключень можуть бути скориговані протягом дня.  

Гадяцький район

 

Години відключення 08:00-10:00, 12:00-14:00, 16-00-18:00, 20:00-22:00

СПОП «Нива» (с. Кр. Лука),

ТОВ «Фіалка» (с .В. Будища),

ПрАТ «Райз-Максимко» (с. Ціпки, Максимівка, Сватки, Бірки),

ПОП «Прогрес» (с. М. Побиванка),

ПСП «Оберіг» (с. Гречанівка),

с. Римарівка, Кр. Лука, Ціпки, Максимівка, В. Будища, Сватки, Бірки, Калатинець, Гречанівка, Зелена Балка, Побиванка, Пирятинщина, Бухалово, Змажине, Миколаївка.

СТОВ ім. «Духова» (с. Веприк, Тепле),

СТОВ ім. «Щорса» (с. Бобрик),

с. Педоричі ПАТ «Гадяцьке бурякогосподарство» (с.Мартинівка), СТОВ «Калина» (с. Книшівка), СТОВ «Мрія» (с. Плішивець),

с. Мартинівка, Велике, Могилатів, Андріяшів, Шадурка, Книшівка, Плішивець, Бобрик, Педоричі, Дучинці, Тимофіївка, Бакути, Морозівщина, Воронівщина, Веприк, Запсільське, Тепле.

СПОП «Березоволуцьке» (с. Б. Лука), ТОВ «Ручки-Агро» (с. Ручки), СТОВ «Лист-Ручки» (с. Ручки), с. Б. Лука, Ручки, Лихопілля, Мелешки.

ТОВ «Стандарт-Агро» (с. Краснознаменка)

ТОВ «Вікторія-Агро» (с. Розбишівка), ЗАТ «УМЗ», с. П.-Роменська, цегельний завод

с.П.-Роменська, вузол зв’язку

с. Гамаліївка, Долинка Лохвицької філії, с. Середняки, Коновалове, Ветхалівка, Жовтневе, Венеславівка, Вирішальне, Краснознаменка, Лободине, Чернече, Розбишівка,

Круглик, Балясне, Кияшківське, Бутовичеське, с. Борзакове, Веселе,

П.-Роменська, Качанове, Новоселівка, Рад. Дача.

СТОВ «Маяк», ТОВ «Нові Мости», ТОВ АФ ім. Довженка, Лютенське лісництво, с. Лютенька, Лисівка, Соснівка, Млини, М. Обухівка, Перевіз, Солдатове, Кр. озеро, Юр’ївка, Тютюрівщина.

ТОВ «Техмолпром».

ТОВ «Гадячсир».

 

Години відключення 10:00-12:00, 14:00-16-00, 18:00-20:00, 22:00-24:00

ТОВ «Стандарт-Агро», Українська бурова компанія, с. Сари, с. Харківці, с. Рашівка, М. Будища, Саранчина Долина, Київський, Донцовщина, Кр. Кут, Новий Висілок.

м. Гадяч – котельня  «50 р. Жовтня, 41», друкарня, «Полтава-банк»

вул. 50 р. Жовтня, Шевченка, Драгоманова, Дружби, Чапаєва, Будька, Матросова, Лермонтова, Кірова, О. Кошового, З. Космодем’янської, Коцюбинського, Спортивна, Чехова, пров. Заярський, Перемоги, Чкалова.

Обласний тубсанаторій, КСП «Зелений гай», ДП «Гадяцьке лісове г-во»,

м. Гадяч: провулки 1-й Заводський, 2-й Заводський, 1-й Польовий, 2-й Волгоградський, Веселий, Весняний, Першотравневий, вул. Волгоградська, Будька, Тельмана, О. Пчілки, Духова, Першотравнева, с. Вельбівка, Ковалевщина, Писарівщина, Рощаховщина

ТОВ «Гадяцький ЗБВ», Гадяцький елеватор, с. Бухалове, с. Осняги, Вечірчине.

ТОВ «Метангазавто», ПП «Автодормаркет», СПОП «Нива», СТОВ «Калина», КВКП «Полтавапаливо», Гадяч АГРС (ГПУ «Полтавагазвидобування»),

м. Гадяч: Дзержинського, Лохвицька, Луначарського, Кіндратенка, Комарова, П. Мирного, Комсомольська, Енгельса, Вокзальна, пров. Дальній, Залізнодорожний, Франка, Русанівський, Л. Толстого, с. Хитці, Броварки.

Ветмедицина, побут, МТС, КВТПТ, з/д переїзд 36 км,

м. Гадяч: вул. Андрієвського, Незалежності, Степова, Ентузіастів, Миру, Гагаріна, Молодіжна, Будівельників, Ставкова, пров. Сонячний, с. Біленченківка, Островерхівка, Сербівщина, Рудиків, Кіблицьке.

Інформаційно-консультаційний центр ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»

В інформаційно-консультаційному центрі можна отримати безкоштовні фахові роз’яснення з будь-яких питань співпраці споживачів і ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

 Спеціалісти центру надають консультації:

  • із застосування чинного законодавства України у сфері електроенергетики, Правил користування електричною енергією;

  • із порядку укладення договорів про користування електроенергією;

  • із порядку оплати за спожиту електроенергію;

  • із порядку надання й оформлення пільг на оплату електроенергії;

  • про чинні тарифи на електроенергію;

  • про права і обов’язки енергопостачальника та споживача електроенергії;

  • із порядку обслуговування та ремонту приладів обліку електричної енергії;

  • про роботу структурних підрозділів ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

Консультації надають:

керівникОлег Вікторович Голуб

тел: 510-565, ел.адреса: info02@pl.energy.gov.ua

юрисконсульт Юлія Юріївна Яремченко

тел: 510-564, ел.адреса: info01@pl.energy.gov.ua

інженер Сергій Володимирович Корольов 

тел: 510-564, ел.адреса: info03@pl.energy.gov.ua

До інформаційно-консультаційного центру, який обслуговує юридичних та фізичних осіб (підприємців, населення), можна звернутися особисто за адресою: м. Полтава, проспект Миру, 36, кімн. № 8, або за телефонами (0532) 510-565, 510-564. На вас чекаютьз понеділка по четвер з 7:30 до 16:45 та у п’ятницю з 7:30 до 15:30 (перерва з 12:00 до 13:00)

LIVE OFFLINE
track image
Loading...