Як ходити по «крижаних» тротуарах?

Як ходити по «крижаних» тротуарах?

Як ходити по «крижаних» тротуарах?

Поділитися новиною

Як ходити по «крижаних» тротуарах?Кого звинувачувати?

І знову слизькі гадяцькі тротуари стали темою для обговорення. Цього разу в соцмережах. Гадячани нарікають, що «нерви не витримують» ходити нашими доріжками: слизькі, не посипані, ще й розбиті.

“Керівництво міської ради взагалі збирається хоча б щось робити, щоб можна було пройти вулицями міста? Чи це вважається нормою?” – ось такими питаннями пересипається переписка.

Турбує народ і те, як важко ходити по «крижаних» тротуарах літнім людям чи вагітним жінкам. А раптом що, то «хто буде відповідати? Хто допоможе матеріально?».

І далі пішли розмови про те ж… Але найбільше, чесно кажучи, «заїли» висловлювання про підприємців, які, мовляв, «не можуть почистити кілька метрів біля своїх закладів». Так, правда, іноді й самому хочеться обізватися «незлим тихим словом», коли ледве не навпочіпки добираєшся до магазину. Але ж, шановні, якщо вже говорити, то говорити про всіх. Навіщо далеко ходити –  гадячани навіть біля дворів своїх лід не чистять. Ще краще: люблять міські жителі машину у дворі помити або, помічала, відерце з водою за ворота вилити. Чого б і ні?! І як тоді ходити попід дворами центральних вулиць?

Обговорювали користувачі соцмереж і те, що є закон «за яким можна подати заяву до суду, якщо людина постраждала через недбалість господаря магазину чи установи». А якщо під своїм же двором добряче шльопнутися, тоді кого звинувачувати?

Тож перш ніж нарікати на владу, підприємців чи ще когось, задумайтесь і опустіть очі додолу – просто глянути, чи не слизько біля власної хвіртки?

Олена Савченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...