Обережно, шахраї!

Поділитися новиною

Ми, пенсіонери Гадяча, одинокі та вдови, одержуємо мізерну платню і кожного дня обходимо в центрі торгові точки, де б можна купити трішки дешевші продукти, особливо в обід по закінченню ринку.

І вже давненько помітили, що з’явились нові шахраї. Прикриваючись операцією для сина, літній чоловік стоїть із табличкою на вході до критого ринку в центрі міста, той син, що потребує операції, зайняв місце біля АТБ, а мама – в іншому місці. Кожного дня, уже протягом місяця, вони їдуть до Гадяча на роботу.

 

Тут же стоїть молода жіночка збирає гроші для лікування своєї дитини. Це дійсно,  бо вона місцева, і всі знають, що вони живуть дуже скромно.

А людей у нас ще багато сердобольних, собі відмовляючи багато у чому, особливо жаль старичків, та й молодь допомагає «обездоленим».

Літній чоловік весь час припрошує, розчулюючи людей, останніми днями став і говорить, що залишилось назбирать декілька тисяч. Може, й замітив, що ми щоденно за ним слідкуємо. Бо після таких заробітків він регулярно купує багато продуктів (м’яса 3 кг, молока, сиру, квашеної капусти).

Нашому потрясінню не було меж, коли ми побачили, що в кінці базару син машиною забирає батька, потім матір, і їдуть додому. Люди говорять, що це цигани чи то з Лебедина, чи то з Охтирки.

Остерігайтесь шахраїв.

Нас стали ошукувати.

Від редакції:

Із перевіреного джерела ми дізнались:  чоловік, котрий стоїть коло магазину «АТБ», дійсно збирає кошти на лікування сину. Жіночка, яка щораз просить допомогу біля центрального універмагу, також «справжня», тобто не шахрайка.

Тож ці два випадки ми можемо спростувати.

На рахунок останнього, «літнього чоловіка» ніякої інформації не знайдено.

Дякуємо за пильність.   

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...