Звідки приїде міська ялинка?

Звідки приїде міська ялинка?

Звідки приїде міська ялинка?

Поділитися новиною

Звідки приїде міська ялинка?Виявляється, не так і здалеку. Цьогорічну ялинку люб’язно запропонувала завідуюча місцевого дитячого садка № 8 «Первоцвіт». Там вона виросла до таких розмірів, що стала затіняти вікна багатьох груп дитсадка. Тож тепер і в садочку буде світло, і головну площу міста прикрасить «жива» зелена красуня.

Установлювати її почнуть уже наприкінці цього тижня. До речі, цьогоріч за рахунок місцевих спонсорів докуплено 50 м святкової ілюмінації. Тож сподіваємось, ялинка 2015 року буде гарніша за попередню.

Нагадуємо, святкове відкриття заплановане на 30 грудня о 15 годині. Запрошуємо вас і ваші родини приєднатись до передноворічного дива.

Оксана Кириченко

 

3 коментарі до “Звідки приїде міська ялинка?

  1. Цим місцевим спонсором є Громадська організація “Сприяння розвитку територіальної громади м.Гадяч “голова-Нестеренко В.О.

  2. А из городского бюджета сколько денег выделили на елочку?? :sigh:

  3. Новорічну ялинку встановили і прикрасили працівники міського комунального підприємства “Комунсервіс”.Святкові ілюмінації підключив ПП Власенко .ПП Вірченко надав “автовишку”.Подарунки для діток підтотувала міська рада при підтримці ГО”Сприяння розвитку територіальної громади м.Гадяч”, магазину “Карапуз”

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...