Про перейменування вулиці Леніна на Героїв Майдану

Про перейменування вулиці Леніна на Героїв Майдану

Про перейменування вулиці Леніна на Героїв Майдану

Поділитися новиною

Про перейменування вулиці Леніна на Героїв МайдануСпростування

На останній сесії міської ради дуже палко обговорювалось питання “Про перейменування вулиці Леніна на Героїв Майдану”. Депутати настільки емоційно вирішували це питання, що деякі деталі засідання були недочуті.

Виявляється, при голосуванні спочатку не вистачило одного голосу, і міський голова заявила, що переголосовувати не будуть, а розглядатимуть це питання на наступних засіданнях.

Та через деякий час стало відомо, що рішення таки прийняли. Виявляється, секретар міської ради віддала свій голос “за перейменування”, але таким чином, що на останніх рядах залу його ніхто не почув.

От такий стався казус. Тому в попередньому номері тижневика ви прочитали, що вулицю “не перейменовують”.

Вибачте за помилку.

Оксана Кириченко


РІШЕННЯ

47-ої сесії шостого скликання Гадяцька міська рада Полтавської області

11 грудня 2014 року

Про перейменування вулиці Леніна на вулицю Героїв Майдану

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши рішення виконавчого комітету Гадяцької міської ради від 20 листопада 2014 р. № 380 про перейменування вулиці Леніна в м. Гадячі та враховуючи пропозиції громади міста, депутатів, постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, міська рада вирішила:

1. Перейменувати вул. Леніна в м. Гадячі на вул. Героїв Майдану.

2. Зміну реєстраційних документів на об’єкти нерухомого майна підприємствам, установам і організаціям, які знаходяться на цій вулиці, а також мешканцям, які проживають на цій вулиці, провести за необхідністю.

3. Повідомити Полтавську філію державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України про зміну назви (перейменування) вулиці Леніна на вулицю Героїв Майдану.

4. Дане рішення оприлюднити у засобах масової інформації та розмістити на офіційному сайті міської ради.

5. Організацію виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови Нестеренка В.О. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Харлана М.М. згідно з розподілом обов’язків.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, культури,охорони здоров’я.

Т.М. Савченко, міський голова

 

4 коментарі до “Про перейменування вулиці Леніна на Героїв Майдану

  1. клас. ми маємо тепер сплачувати за переоформлення документів.

  2. “Чудове” решение Если не нравится Ленин, неужели в Гадяче нет и не было достойных людей, чьим именем можно было бы назвать улицу??? Так нет, тут цели другие-надо быстро полизать новой “владе” одно место (авось потом зачтется 😆 )
    Хотя эта так называемая “влада” загнала в нищету и разрушила Украину

    Следующий этап – установление памятника хероям, но так как грошей нема, можно бюджетно из старых покрышек!

  3. Да кому вообще мешал этот Ленин!? Пусть бы и памятник стоял, и улица пусть будет. А так, действительно, теперь людям деньги придется искать на переоформление документов((( Но ведь жители улицы могут и не согласиться. Или их не спрашивают??????

  4. Щоб завтра знову не переіменовувати, п
    ропоную назвати вул. Чапаєва именем САГАЙДАЧНОГО!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...