«Сова мудрості»

«Сова мудрості»

«Сова мудрості»

Поділитися новиною

«Сова мудрості»У наш час Україна переживає найважчий відрізок історії, і, як ніколи, потрібні позитивні емоції. Традиційно кожен рік у нас проходить чемпіонат серед міських шкіл з гри «Що? Де? Коли?». У кожній школі вже відбулись відбірні ігри і визначились переможці. Учні гарно підготувались до змагань і в рівній, цікавій і напруженій грі показали відмінні знання. Усі вони зустрілись у приміщенні дитячої бібліотеки на фінальній грі.

Володарем головного призу «Сова мудрості» від мера міста Тетяни Савченко стала команда «Патріоти» Гадяцької школи №2 ім. М. Драгоманова. На цьому призі будуть викарбувані імена переможців, і він буде переданий у краєзнавчий музей.

Хочу зауважити, що цього року чемпіонат набув іншого формату. Організатори змагань: керівник клубу інтелектуальних ігор для дорослих «Магніт» Олександр Грабенко, керівник дитячої філії клубу Олександр Кірій та головний спеціаліст відділу освіти РДА Руслан Кузьменко – вирішили провести окремий чемпіонат серед учнів сільських навчальних закладів із врученням призу «Сова мудрості» від голови районної ради Володимира Нікітенка.

На переможців сільських та міських чемпіонатів чекає супер-гра за супер-приз, який залишиться у навчальному закладі.

Н. Галушка

LIVE OFFLINE
track image
Loading...