Літературно-музичне свято «Поетична та пісенна творчість наших земляків»

літературно-музичне свято «Поетична та пісенна творчість наших земляків»

літературно-музичне свято «Поетична та пісенна творчість наших земляків»

Поділитися новиною

літературно-музичне свято «Поетична та пісенна творчість наших земляків»Незабутня зустріч

10 грудня в кабінеті української мови та літератури Розбишівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося літературно-музичне свято «Поетична та пісенна творчість наших земляків», яке підготували учні 8 та 10 класів разом із учителями української мови та літератури. На виховний захід прибули гості: член Полтавської спілки літераторів О. Недовіс, його дружина Л. Недовіс, яка досліджує літературу Гадяччини; композитор-аматор, автор та виконавець пісень М. Федоров; учасниця художньої самодіяльності Розбишівського Будинку культури К.Тур.

Учні А. Купко, М. Ісаєнко, К. Балан, Н. Руденко, А. Соляник, А. Сердюк декламували вірші О. Недовіса. Олександр Іванович прочитав свої нові поезії та поділився творчими планами на майбутнє, а Людмила Іванівна розповіла про свої наукові дослідження в галузі літератури рідного краю.

Друга частина свята була присвячена творчості самодіяльного композитора М. Федорова.

Микола Миколайович у дуеті з К.С. Тур виконав пісні на слова О. Недовіса «Жіноча доля» та «Зумій подякувати Богу». Також прозвучали такі твори: «Батькова криниця» (слова О. Недовіса, муз. В. Близнюка); «Молитва до мами» (слова Т. Лісненко, муз. М. Федорова); «Молитва до України» (слова Л. Василик, муз. М. Федорова). Загалом М. Федоров поклав на музику близько ста віршів.

Щирими словами та дружними оплесками дякували глядачі виступаючим. Хочеться вірити, що музика та поезія посіють у наших душах добро, щирість, любов і віру в щасливе майбутнє.

Анна Купко, учениця 8 класу

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...