Звітний концерт комісії викладачів фортепіано

Звітний концерт комісії викладачів фортепіано

Звітний концерт комісії викладачів фортепіано

Поділитися новиною

Звітний концерт комісії викладачів фортепіано18 грудня в актовій залі Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревського відбувся звітний концерт комісії викладачів фортепіано, присвячений 80-річчю заснування училища.

Комісія викладачів фортепіано та концертмейстерського класу існує з перших днів відкриття навчального закладу і є важливим структурним підрозділом. Музичний інструмент

фортепіано вивчають студенти майже всіх спеціалізацій училища.

У програмі фортепіанного концерту було представлено 17 музичних номерів. Це улюблені

та відомі у всьому світі мелодії Пола Маккартні, Джо Дассена, Деміса Руссоса, які прозвучали у виконанні студентів Марини Тарасовської (викладач Людмила Харковина), Тетяни Клець та Жанни Верби (викладач Ірина Кузнєцова).

Порадували слухачів енергійні та жартівливі музичні твори «Розова пантера», «Танок клоуна», «Граємо на п’ять» у виконанні студентів Катерини Свірідової (викладач Наталія Насменчук), Альони Савич (викладач Тетяна Попенко), Тараса Підберезького та Поліни Грінченко (викладач Олена Грінченко). І на завершення концерту знову прозвучали романтичні мелодії «Ромашки», «Вічне кохання», «Пам’ятаю» у виконанні студентів Олексія Рубана та Сергія Ганзенка (викладач Лариса Клюс), Ірини Щербак і Наталії Мацак (викладач Олена Скляр).

Студенти та гості, присутні в актовому залі училища, щиро дякували виконавцям та їх викладачам за хвилини задоволення, адже концерт кожному додав гарного настрою та душевного піднесення. Такі вечори фортепіанної музики, що вже стали традиційними в нашому училищі, мають велике виховне значення, сприяють розвитку музичного, естетичного смаку та вподобанню сучасної молоді.

О. Скляр, голова циклової комісії викладачів фортепіано 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...