Що одягнути на Новий рік 2015?

Що одягнути на Новий рік 2015

Що одягнути на Новий рік 2015

Поділитися новиною

Що одягнути на Новий рік 2015Уже зараз багатьох з нас починає турбувати питання про те, який одяг одягнути на Новий рік 2015 і яких кольорів і відтінків він повинен бути – саме цій темі і буде присвячена ця стаття.

Отже, оскільки наступний 2015 – Рік синьої Кози, то у святковому вбранні повинні переважати синій і зелений кольори, а відтінки – блакитний, фіолетовий, колір морської хвилі і т.д. Так само можна одягнути вбрання сірого, білого і інших кольорів, які притаманні окрасу Кози.

Одяг повинен бути виконаний з м’яких натуральних тканин – вовни, кашеміру, замші, що нагадують про наш талісман. Синтетика виключається повністю, якою б привабливою і модною вона не здавалася.

Чоловікам бажано одягнутитемно-сині, коричневі, сірі костюми, у тон їм підібрані краватки, добре випрасувані сорочки і т.д. Також костюм цього року можна замінити на в’язаний шерстяний светр із джинсами або брюками. Вирішуючи, що одягти, зверніть увагу на в’язаний одяг. Це можуть бути светри, шарфи, накидки, виконані ажурним малюнком з вовняних ниток. Чим м’якше і пухнастіше буде вбрання, тим більше ви сподобаєтеся господині наступного року. Замислюючись над тим, що краще, не забувайте і про прикраси. У цей раз хітами новорічної ночі стануть прикраси і аксесуари з дерева, наприклад: дерев’яні намиста, кулони, брошки із зображенням Кози.

Своє новорічне вбрання можна планувати вже зараз, так як часу ще досить для створення неповторного образу. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...