Гороскоп на 2015 рік для всіх знаків Зодіаку

Поділитися новиною

Рік багато в чому обіцяє бути схожим на минулий, але він буде не таким напруженим, а стане більш спокійним, що дає час для роздуму і оцінки своїх вчинків. Утім, як і минулого року, щоб досягти успіху чи якихось результатів, доведеться наполегливо трудиться і вчиться новому. Цього року можна здійснювати справи, які ви давно планували і які з тих чи інших причин не складалися раніше. У 2015 році не варто стримувати свої почуття і емоції, відповідайте взаємністю людям, які йдуть вам назустріч. Обов’язково будьте щирі з близькими, інакше невелике нерозуміння може привести до тривалих образ і сварок.

Народжені в рік Кози володітимуть багатьма безцінними навичками, у першу чергу це здатність знаходити вихід із найзаплутаніших життєвих ситуацій і вміння нестандартно мислити.

ОВЕН

Щоб домогтися успіху, доведеться багато і наполегливо працювати. Правда, і результатом ви будете цілком задоволені – стабільність на роботі або в бізнесі, рівні і довірчі відносини з близькою людиною, надійні друзі. Тільки от комусь це все дістається набагато легше, але не заздріть.

Гроші й робота. Для досягнення цілей у бізнесі або для руху по кар’єрних сходах вам знадобляться не тільки працьовитість і старанність, а й інтуїція, творчий підхід і щирість. Восени є шанс зустріти надійних партнерів або однодумців, а ось власні проекти Овнам краще починати в самому кінці року.

Любов.Цього року дайте волю своїм почуттям і перестаньте себе контролювати й постійно все зважувати. Вам обов’язково відповідатимуть взаємністю. Можуть відновиться старі відносини, найкращий час для нових знайомств – це липень-серпень.

Здоров’я. Протягом усього року бережіть шлунок – постарайтесь правильно харчуватися і влаштовувати розвантажувальні дні.

ТЕЛЕЦЬ

Тельців чекають великі зміни в житті і головне завдання – бути до них готовим, як можна ретельніше все спланувати, тоді все складеться якнайкраще. А от якщо ви будете не готові до змін, то зміни самі змінять ваше життя і далеко не в кращу сторону – старе буде зруйноване, сучасне зіпсоване, а майбутнє затьмарене. Так що краще готуватися заздалегідь.

Гроші і робота. Цього року раз і назавжди будуть вирішені якісь старі проблеми, які довгий час не дають вам рухатися вперед. Будьте готові до прийняття важливих рішень і взяття всієї відповідальності на себе. У лютому і ближче до кінця року Тельці можуть отримати неочікувану фінансову підтримку.

Любов. Весь рік у вас буде достатньо шанувальників або прихильниць, ви будете випромінювати тепло, на яке потягнуться різні люди. Але будьте обережні, не розпилюйтеся на всіх – вас може не вистачити. Самотнім Тельцям в кінці року належить зробити вибір того, з ким ви вступите в тривалі стосунки.

Здоров’я. Весною можливі невеликі травми, будьте уважні, а восени бережіть дихальні шляхи і легені.

БЛИЗНЮКИ

Зірки постійно будуть кидати Близнюкам виклик у вигляді різних нових можливостей, ризикованих заходів, несподіваних пропозицій. Ви будете розгублені, а іноді і в паніці – що робити, усе йде не так, як завжди. Але цього року не так, як завжди – якраз і є правильно, відмовтеся від тверезого розрахунку, не треба довго зважувати всі варіанти, кидайтеся з головою, вплутуйтеся у все нове – і вам обов’язково пощастить.

Гроші і робота. Якщо ви не злякалися нових можливостей – то дуже великі шанси значно просунуться по кар’єрних сходах, завоювати авторитет або вивести свій бізнес на зовсім інший рівень. Не бійтеся робити імпульсивні вчинки і приймати блискавичні рішення без довгих прорахунків – саме така модель поведінки може принести успіх Близнюкам. Любов. Тим Близнюкам, які були самотні, представиться можливість знайти свою половинку, цілком можливо пропозицію руки і серця, марш Мендельсона і медовий місяць, але покваптеся – сердечні справи треба влаштувати до середини осені. І постарайтеся в цьому році не викликати ревнощі свого партнера – він вам цього не пробачить.

Здоров’я.Близнюкам треба обмежити жирну їжу – ваша печінка буде дуже вразлива. Найбільш несприятливий час для здоров’я – кінець літа, у серпні краще піти у відпустку.

РАКИ

Раки нарешті зможуть зітхнути спокійно – весь рік ви можете не замислюватися ні про що, крім своїх бажань і планів ваших близьких. Іноді ви будете навіть противитися своїй удачі, але це не допоможе, рік Кози в будь-якому випадку принесе вам успіх і процвітання.

Гроші і робота. Для Раків це дуже вдалий час, щоб почати вчитися, або змінити роботу, або відкрити власний бізнес, або обзавестися новим житлом. Правда, не варто розраховувати на партнерів або старі домовленості – вас можуть підвести. Краще довіряти тільки собі. У кінці літа і на початку осені можливе істотне поліпшення вашого фінансового становища.

Любов.Весь рік вам доведеться брати участь в якихось любовних розбірках ваших друзів, знайомих і родичів. А ось для вас найбільш вдалий час для серцевих справ прийде тільки до серпня-вересня. Ну а в кінці року можливі доленосні рішення – або в ЗАГС, або позбудетеся відносин, що вичерпали себе.

Здоров’я. Ракам рекомендується вести активний спосіб життя – прогулянки, виїзди на природу, але не перевантажуйтеся. Навесні і восени варто задуматися про зміцнення імунної системи.

ЛЕВИ

Леви відмінно попрацювали в минулому році і в новому можуть спокійно займатися збором врожаю, усе що було задумано – здійсниться. У вашому житті закінчився цілий етап – починається новий, але не менш важливий. Він зажадає від вас переосмислення, здається, найбільш звичних речей і принесе розуміння того, що було не доступно раніше.

Гроші і робота. До весни особливих змін у справах і фінансах чекати не варто – просто працюйте як працювали. А от починаючи з березня вас чекає творчий підйом, нові ідеї, плани і нові фінансові можливості. Тут Левам головне не розпорошуватися на все відразу і не намагатися осягнути неосяжне. Виберіть, куди рухатися в першу чергу, а решта вийде само собою – весь рік удача буде з вами.

Любов.Зірки готові запропонувати Левам і легкі романтичні відносини, і божевільну пристрасть, і стабільність сімейного життя. Ось тільки вибирати з цього списку доведеться вам самим – і іноді цей вибір буде зовсім не простим. Найвдаліший час для любовних справ – це середина весни і початок осені.

Здоров’я. Наприкінці зими й початку березня Левів, як завжди, будуть мучити застуди – бережіть себе. І постарайтеся вести більш активний спосіб життя.

ДІВИ

Дів чекають духовні пошуки. Хоч зовні ви і будете залишатися абсолютно спокійними, всередині у вас все буде в русі. Через це краще займатися тим, що дійсно вам подобається, і менше замислюватися про якісь матеріальні цінності. А ще краще відправитися в далеку подорож або хоча б зайнятися медитацією.

Гроші і робота.Ніяких різких злетів і падінь – у справах усе буде спокійно і більш-менш стабільно. І не намагайтеся це змінити, просто використовуйте свої навички та вміння для досягнення повсякденних цілей. До осені можлива якась фінансова підтримка або бонус, що дозволить вам зробити великі покупки. Рік дуже вдалий для покупки нерухомості.

Любов. Тут усе буде пов’язано з вашими душевними пошуками – то вам буде хотітися шаленої пристрасті і божевілля, то домашнього затишку і стабільності. Романтичні стосунки можуть бути пов’язані з роботою, щоправда, службові романи не приведуть ні до чого серйозного. Сімейним Дівам доведеться боротися зі спокусами, але ви впораєтеся.

Здоров’я. Цього року ви більше, ніж зазвичай, схильні до різних алергій і шкірних захворювань. Відпочивати краще в квітні або вересні.

ТЕРЕЗИ

Терези – ваш знак завжди асоціювався з весною, чимось новим, необмеженою свободою, природністю, самовираженням, і ви зможете повною мірою усім цим добром скористатися. Минулий рік приніс вам відмінний урожай нових думок і напрямів, ви відмінно попрацювали, і вам залишається тільки збирати готові плоди своєї праці.

Гроші і робота. Робота, яку ви подужали в минулому році і яка іноді перетворювалася на рутину, допоможе не особливо замислюватися про фінанси і займатися тим, що вам подобається.

Любов. В особистих стосунках так же з’являться дуже приємні та цікаві знайомства, які до кінця року поставлять вас перед вибором – з ким ви хочете бути. Для нових знайомств найсприятливіші місяці – квітень і травень. Сімейні Терези, можливо, кимось захопляться, але до кінця року ви зрозумієте, що це лише захоплення – і все стане на свої місця.

Здоров’я.Навесні можливі застуди, які краще лікувати міцним сном і масажем.

СКОРПІОНИ

Скорпіон, хоч на вас завжди і можна було покластися і вашою сильною стороною була стабільність і надійність, вам доведеться піклується в першу чергу про себе. Можливо, вам здасться, що життя несправедливе – комусь доля буде підносити все на тарілочці, хтось буде дружити з удачею, як із давнім другом, а ви якщо щось і отримуєте, то тут же доводиться з цим розлучитися. Не впадайте у відчай – ви сильний і з усім упораєтеся.

Гроші і робота. У січні-лютому вас ще порадують плоди минулих праць, але до весни все розтане, як туман, а те, що залишиться, виявиться не вашим. Справи не будуть ладиться до самої осені, коли ви зможете зітхнути трохи легше, але як важко це вам дістанеться, будете знати тільки ви.

Любов. Тут у Скорпіонів буде все занадто спокійно – якщо друга половина у вас вже є, можете вважати, що вам пощастило – усе залишиться по-колишньому. Якщо ж ви самотні, то і ніяких змін не передбачається. Але й туги зірки не обіцяють – розважайтеся на здоров’я. Якщо романтичні стосунки не торкнуться вашого серця, то хоч якось розважать.

Здоров’я. І тут дотримуйтесь помірності, не перевантажуйте організм, не піднімайте тяжкості. Кращий час для відпочинку – липень.

СТРІЛЬЦІ

Рік буде вдалим, у першу чергу, для амбітних Стрільців. Зірки обіцяють вам проникливість і творчий підйом. Властивості вашого знака – комунікабельність, прагнення до досліджень і експериментів – знадобляться вам у цьому році якнайкраще.

Гроші і робота. У кар’єрі Стрільцям треба забути про колектив і розраховувати тільки на себе. І нехай вас це аніскільки не лякає – у вас точно все вийде. Головне – не будуйте занадто багато планів і не мрійте, для вас це рік рішучих дій, який буде приносити плоди раніше, ніж ви розраховуєте.

Любов. А ось в тихій гавані сімейних стосунків або в компанії просто близької людини ви зможете розслабиться і відпочити від ділових подвигів. Ніяких потрясінь тут не передбачається – тільки милі радості чи спокійні романтичні зустрічі.

Здоров’я.Звичайно, такий темп не може не позначитися на вашій енергії – десь до літа ви відчуєте, що сил не вистачає. Рушайте, наприклад, у СПА-салон, дайте собі тиждень відпочинку, почитайте класику. До осені сили відновляться – і ви знову будете на коні.

КОЗЕРІГ

Тим, хто народився під знаком Козерога, доведеться щось проштовхувати, пробивати, про щось домовлятися і з чого якось викручуватися. Легко вам не буде, але старання дадуть користь. Головна умова – не стійте на місці, щоб отримати хоч щось, треба рухатися хоч кудись. Ну а якщо ви будете точно знати, чого хочете, то попутний вітер вам забезпечений.

Гроші і робота. Щоб більше отримувати, вам доведеться більше вкладати. Але рік може зіграти з вами злий жарт – ви будете стукати в зачинені двері, замість того, щоб піти іншим шляхом і майже без зусиль отримати підвищення, надбавку до зарплати або вигідний контракт. Але не шкодуйте про витрачені зусилля – якщо їх не буде, то й відчинені двері ви не знайдете.

Любов. А ось тут зірки повністю на стороні Козерога. Початок принесе легкі романтичні знайомства, які до літа перейдуть у постійне захоплення, а до осені-зими цілком можуть закінчиться весіллям і незабутнім медовим місяцем. Ну, а сімейним Козерогам теж пощастить – ваш супутник раптом може стати більш романтичним або більш надійним, і це буде саме те, чого ви чекали від нього стільки років.

Здоров’я. Вам треба приділити увагу своєму шлунку – стежте за тим, що їсте, а то й до виразки недалеко. Вирушати у відпустку або на відпочинок найкраще восени.

ВОДОЛІЙ

Водоліям зірки радять не відриватися від колективу і на час залишити свої амбіції. Працюйте, намагайтеся, докладайте всі зусилля для досягнення результату, але забудьте про хвастощі і не пишаєтеся успіхами, інакше не отримаєте нічого. Скромність – ось ваша запорука успіху в цьому році.

Гроші і робота. Вам доведеться працювати трохи краще колег, а іноді виконувати і роботу за них. Але особисто вас ніхто не відзначить, тільки разом із командою ви зможете якось рухатися по кар’єрних сходах. Доходи весь рік на середньому рівні, хоча вам буде хотітися більшого, але не турбуйтеся – могло не бути й цього.

Любов. А ось у сердечних справах у Водоліїв будуть вирувати неабиякі пристрасті – увесь рік вас можуть очікувати романтичні зустрічі, легкі захоплення, скажена пристрасть, нова любов і невідомо що ще. Навіть людей сімейних чекають різні випробування – вашу половину можуть спробувати відбити у вас, та й ви самі можете зважитися на зраду. Але до осені все повинно стати на свої місця – усе зайве піде з вашого життя, і ви залишитеся з коханою людиною.

Здоров’я. З фізичним здоров’ям все буде в порядку, а от життєвої енергії вам буде іноді не вистачати. Подумайте, як її поповнювати – хороші друзі, спорт, природа, гарні враження.

РИБИ

Якщо минулий рік для вас був часом духовних пошуків, то в цьому році все навпаки – Риб чекає багато практичної роботи і абсолютно реальних справ, від яких і залежатиме ваш успіх. Це дуже вдалий час для створення кар’єри, навчання, просування по службі, а може, і просто заробляння грошей. Причому результат буде прямо залежати від вашої старанності, і ніхто не зможе цьому перешкодити.

Гроші і робота. Якщо ви найманий працівник, то просто виконуйте свої обов’язки добре – начальство це обов’язково оцінить, і вас чекатиме підвищення або зростання зарплати. Якщо ви бізнесмен, то сміливо можете ризикувати – удача також буде на вашому боці, тільки не забувайте, що важку і рутинну роботу деколи теж доведеться виконувати самому.

Любов.А ось тут зірки можуть приготувати вам сюрприз, при чому найшвидше ви опинитеся до нього не готові. Якщо ви самотні, то вас чекає зустріч із людиною, яка може різко змінити ваше життя, але ця людина може виявитися зовсім не такою, якою ви собі її уявляли. Сімейних Риб теж можуть чекати несподівані повороти долі, причому зміни, швидше за все, будуть виходити від вашого партнера. Утім, переживати не варто – усе на краще.

Здоров’я. Ваше загальне самопочуття буде значно краще, ніж торік, а хронічні захворювання, якщо такі й були, вас майже не потурбують. Але звичайно не варто зловживати алкоголем і важкою їжею – саме шлунок може виявитися вашим найслабшим місцем.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...