Як прикрасити стіл в Новий рік Кози 2015 і які страви на нього поставити?

Поділитися новиною

Талісман Нового року 2015 – зелена дерев’яна Коза (Вівця). Яким чином можна догодити Козі? Стіл повинен бути накритий за традиціями сходу: велика кількість хліба (пирогів), житнього і вівсяного. Сирні продукти, сільські ласощі з молока кози – усе це зможе порадувати господиню наступаючого року.

На столі повинні бути присутніми овочеві салати. Також можна сміливо готувати вже традиційні «Оселедець під шубою» або «Олів’є». Якщо ви не уявляєте святковий новорічний стіл без сьомги і червоної ікри, то ці делікатеси можна подати в максимально зеленому оформленні.

Гарячі страви на новорічний стіл краще приготувати з травами. Коза любить сиру їжу, тому варто прибрати з меню напівфабрикати. Чим більше буде свіжих овочів і зелені, тим краще. Доречно буде оформити новорічні закуски і салати ось таким чином:

Не забудьте поставити на стіл вишукане вино і фрукти. Однак варто поставити і що-небудь безалкогольне. Свіжо вичавлені соки – найкращий варіант.

Чудовим десертом, чудовою прикрасою і чудовим способом задобрити рік, який скоро настане, є традиційне східно-новорічне вівсяне печиво. Спечене своїми руками, прикрашене глазур’ю, воно допоможе наповнити будинок ароматом свята. І, звичайно, не варто забувати про торт. Йому можна надати форму рукавиці, годинника, сніговика. А можна спекти круглий торт і прикрасити написом або зображенням символу 2015 року – кізоньки – із кольорового мармеладу.

Дуже важливо прикрасити житло. Однак приголомшлива сервіровка також необхідна.

Акуратно викладені плоди мандаринового дерева і запалені свічки створять романтичну атмосферу Нового року. Сміливо кладіть біля тарілок яскраві кольорові серветки з новорічними малюнками. Чарівно!

Незабутнього вам Нового року! 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...