Земельні питання

земельні питання

земельні питання

Поділитися новиною

земельні питання1. Про надання дозволу виконкому Гадяцької міської ради на розробку проекту землеустрою щодо відведення у комунальну власність земельної ділянки, орієнтовною площею 37,00 га, із земель сільськогосподарського призначення державної власності, для потреб територіальної громади міста Гадяч, розташованої в адміністративних межах Біленченківської сільської ради Гадяцького району Полтавської області.

2. Про організаційні заходи щодо підготовки документації до земельних торгів (аукціону).

3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0400 га, із земель житлової та громадської забудови, по вулиці Тельмана, 8-б, у місті Гадяч, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, із метою її продажу на земельних торгах (аукціоні).

4. Про припинення права користування земельною ділянкою, площею 0,0039 га, по вулиці 50 років Жовтня, 27/2, у місті Гадяч, гр. Салашного Юрія Михайловича.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0551 га, гр. Туру Андрію Леонідовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Корзуна, 3, землі житлової та громадської забудови.

6. Про надання дозволу гр. Махньовій Олені Павлівні на викуп орендованої земельної ділянки, площею 0,0131 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, землі житлової та громадської забудови, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 48.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0024 га, гр. Мільгевському Євгенію Сергійовичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тітова, 76-а, землі житлової та громадської забудови.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,1000 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Бостану Володимиру Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: місто Гадяч, вулиця Комсомольська, 34, землі житлової та громадською забудови.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0156 га, з метою передачі її в користування (на умовах оренди) гр. Гаврилко Ірині Іванівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 19, кв. 4, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, загальною площею 0,0774 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Петренку Володимиру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства, за адресою: місто Гадяч, провулок Володарського, 11, кв. 2, землі житлової та громадською забудови.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0024 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Назаренко Ніні Олексіївні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 12, за адресою місто Гадяч, площа 50 років Жовтня, 15-а, землі житлової та громадської забудови.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, площею 0,0040 га, з метою передачі її у приватну власність гр. Лаврішко Вірі Володимирівні для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 14, за адресою: місто Гадяч, провулок Лохвицький, 3-а, землі житлової та громадською забудови.

13. Про поновлення договору оренди землі, площею 0,0009 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040955200031 від 23. 12. 2009 року, ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (обслуговування кіоску з автобусною зупинкою), землі житлової та громадської забудови.

14. Про поновлення договору земельного сервітуту, площею 0,0011 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040955200033 від 23. 12. 2009 року, ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Леніна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (обслуговування торгівельного кіоску з автобусною зупинкою), землі житлової та громадської забудови.

15. Про поновлення договору земельного сервітуту, площею 0,0009 га, терміном на п’ять років, реєстраційний № 040955200032 від 23. 12. 2009 року, ФОП Бугаєвському Сергію Олександровичу, за адресою: місто Гадяч, вулиця Драгоманова, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (обслуговування торгівельного кіоску з автобусною зупинкою), землі житлової та громадської забудови.

16. Про надання дозволу гр. Скопцю Григорію Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 25, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 76-б, землі житлової та громадської забудови.

17. Про надання дозволу гр. Лукаш Вірі Олексіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 1, за адресою: місто Гадяч, вулиця Воровського, 9-а, землі житлової та громадської забудови.

18. Про надання дозволу гр. Білоцерківцю Володимиру Григоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 18-а, землі житлової та громадської забудови.

19. Про надання дозволу гр. Гаку Ігорю Яновичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 1, за адресою: місто Гадяч, вулиця Білохи, 1-б, землі житлової та громадської забудови.

20. Про надання дозволу гр. Тацюку Олегу Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 37, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 18-б, землі житлової та громадської забудови.

21. Про надання дозволу гр. Лисаку Олександру Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Грунь, 94, землі житлової та громадської забудови.

22. Про надання дозволу гр. Івченку Валентину Валентиновичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування відокремленого входу, східців та вітрини до квартири № 16, за адресою: місто Гадяч, площа 50 років Жовтня, 11-а, землі житлової та громадської забудови.

23. Про надання дозволу гр. Івченко Валентині Олексіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (обслуговування відокремленого входу та східців, прибудованих до магазину), за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 27/2, землі житлової та громадської забудови.

24. Про надання дозволу гр. Білик Світлані Федорівні, Пітеньку Тарасу Івановичу, Пітеньку Роману Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її в спільне користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування добудови до житлової квартири № 3, за адресою: місто Гадяч, вулиця Комарова, 15, землі житлової та громадської забудови.

25. Про надання дозволу гр. Руденко Марії Іванівні та Топорковій Ларисі Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу приватизованої земельної ділянки, площею 0,0595 га, у рівних долях, за адресою: місто Гадяч, вулиця Панаса Мирного, 27, землі житлової та громадської забудови.

За матеріалами сесії

LIVE OFFLINE
track image
Loading...