Правоохоронці Полтавщини беруть участь в операції «Автомобіль»

Правоохоронці Полтавщини беруть участь в операції «Автомобіль»

Правоохоронці Полтавщини беруть участь в операції «Автомобіль»

Поділитися новиною

Правоохоронці Полтавщини беруть участь в операції «Автомобіль»Загальнодержавні оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою “Автомобіль” проводяться з 3 до 16 грудня. Вони спрямовані на протидію злочинам, пов’язаним із незаконним заволодінням транспортними засобами.

На жаль, протягом останнього року кількість крадіжок транспортних засобів на Полтавщині зросла на 30%. Протягом 11 місяців на території області їх зареєстровано 463 (минулого року – 357), розкрито – 166, залишаються нерозкритим – 297.

У рамках операції «Автомобіль» працівники Державтоінспекції Полтавщини досягли певних позитивних результатів.

Зокрема, 9 грудня, близько 16.30, у Гадячі, на вулиці Лохвицькій працівники відділення ДАІ з обслуговування Гадяцького району затримали автомобіль ВАЗ-2106, яким керував 17-річний місцевий житель. Він не зміг надати правоохоронцям документи на транспортний засіб. У ході проведення перевірки з’ясувалось, що легковик був викрадений 7 грудня у Лохвицькому районі.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального Кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За скоєне законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

УДАІ УМВС України в Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...