Заробітну плату не отримала ще за серпень…

Поділитися новиною

Доброго дня, шановна редакціє!

Пишу вам, бо не знаю, що робити. Цими вихідними приходили із «Гадячгаз» розбиратися за борги – обходили весь будинок. Я завжди старалася платити платежі вчасно, але зараз…

Я працюю на ЗАТ «Гадячсир». Заробітну плату не отримала ще за серпень. Чим я можу заплатити? Я розумію, коли люди не будуть платити, місто залишиться без тепла і світла. Але чому ніхто не контролює підприємства, які не хочуть платити людям? Де наша нова влада?

Чи, може, мер міста, голова РДА, прокуратура не знають про проблеми «Гадячсир»? Я там працюю не одна – нас сотні. Дуже співчуваю тим людям, у яких діти навчаються в інших містах, або коли вся сім’я працює на цьому підприємстві. Як їм бути? Про які платежі може бути мова, коли людям їсти нічого. Коли наша нова влада не звертає уваги на ці проблеми, то чим вона краща старої? Сподіваюся, що Савченко Т.М., Матюшенко О. та прокуратура вирішать цю проблему, бо люди у відчаї. Що їм робити? Убивати? Грабувати? Як жити?

З повагою Любов Іванівна

P.S.  Прошу не друкувати моє прізвище.

2 коментарі до “Заробітну плату не отримала ще за серпень…

  1. Мій батько також працює на ЗАТ «Гадячсир». Зарплату він не отримував так само із серпня місяця. Я студентка, навчаюся в іншому місті. На даний момент ми виживаємо за рахунок зарплати матері, яка далека від високої. Зі слів людей і батька я чула, що експорт продукції доволі великий, значить кошти є. Невже не можна людям вчасно виплатити зарплати??? Бувають різні ситуації, можна затримати зарплату ну на місяць, але майже на пів року….

  2. Продовження.
    Керівництво заводу вдало користується тим, що в Гадячі майже немає де працювати, особливо це стосується людей передпенсійного віку (зокрема мого батька), яким діватися нікуди. От і працюють з надією, що все ж таки колись виплатять гроші.
    Я читала статтю за 17 вересня, де було вказано, що треба звертатися з письмовою заявою до Гадяцької районної державної адміністрації. Але проблема в тому, що тих, хто звернувся, відразу ж звільнили.
    Сподіваюся, що може хоч після цієї статті влада зверне увагу на проблеми простих мешканців, а не тільки на свої власні.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...