Світ не без добрих людей

Світ не без добрих людей

Світ не без добрих людей

Поділитися новиною

Світ не без добрих людейІз року в рік дитячий садок «Джерельце» Краснознаменської сільської ради все більше наповнюється галасливою дітворою.

Але в цьому році питання відкриття другої групи постало особливо гостро. Восени на сесії сільської ради було вирішено: друга група в ДНЗ необхідна. З радістю сприйняли цю новину працівники дитячого садка та батьки. Батьківський комітет звернувся до місцевих підприємців.

На прохання відгукнулися приватні підприємці  В.Скороход та С.Лук’янчук і допомогли коштами для проведення ремонту. Адміністрація ДНЗ звернулася до підприємств, які орендують землю на території Краснознаменської сільської ради. Найпершим відгукнувся директор СТОВ «Лободине» В. Ілляшенко. За виділені кошти ми придбали килимове покриття. Не залишилася осторонь і сільська рада, на виділені кошти придбали меблі, покривала, подушки, ковдри, комплекти постільної білизни. За кошти батьків зробили ремонт приміщення. Ми безмежно вдячні всім, хто допоміг нам. Адже народна мудрість говорить, що світ не без добрих людей. 

Колектив ДНЗ «Джерельце»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...