Колишній народний депутат звалив веприцького Леніна?

Поділитися новиною

Скандальний свободівець Ігор Мірошниченко на своїй сторінці у “Facebook” залишив ось таке повідомлення: “Щойно на Полтавщині, у селі Веприк Гадяцького району, впав таварісчь Лєнін, який муляв моє бандерівське око цілих 38 років, бо я в дитинстві щороку проїздив повз нього, коли з батьками їхав до бабусі на Хорольщину, а останнім часом взагалі регулярно ганяю по дорозі-трикутнику Гадяч – Лебедин – Охтирка!..»

Так, у ніч із суботи на неділю, десь о пів на 4 ранку було скинуто монумент вождю пролетаріату.

Ми зателефонували сільському голові Веприка Віктору Михайловичу Золотарьову, і ось як він прокоментував цю ситуацію.

«Думаю, що це зробили чужі люди. Ніхто з наших не бачив, а може, хто й бачив, то не зізнається.

Комуністи найняли кран і поставили Леніна поряд із постаментом. Не знаю, якби ж то пам’ятник в музей забрали, бо зовсім розіб’ють. Хто його сторожуватиме?

Насправді майже вся громада за те, щоб Ленін стояв. Зрозумійте, у селі більшість людей похилого віку, для яких він не просто пам’ятник. Хай би постояв років ще з кілька…»

«Базар Медіа в Україні»

7 коментарі до “Колишній народний депутат звалив веприцького Леніна?

  1. Ну звалили Леніна,що дальше?Дійсно, для наших бабусів і дідусів майже все життя пройшло під гаслами комунізму.І як на мене то їхні погляди на історію нашої країни також потрібно поважати.Чи пенсіонери вже не громадяни України?
    Тоді через 5 років почнуть зносити пам*ятники воїнам-афганцям,через 10 років-чорнобильцям,а через 15-небесній сотні.Дебілами наша країна багата.

  2. [quote name=”cursor”]Ну звалили Леніна,що дальше?Дійсно, для наших бабусів і дідусів майже все життя пройшло під гаслами комунізму.І як на мене то їхні погляди на історію нашої країни також потрібно поважати.Чи пенсіонери вже не громадяни України?
    Тоді через 5 років почнуть зносити пам*ятники воїнам-афганцям,через 10 років-чорнобильцям,а через 15-небесній сотні.Дебілами наша країна багата.[/quote]
    Правильно сказано Ломать-не строить Не нравится Ленин, давайте поставим памятники без полит.конъюктуры Была история и люди прошли очень трудный путь,войну надо уважать этих людей Просто разрушая историю-разрушается уважение к самой стране! Неужели общество до того упало, что начнет осквернять и разрушать могилы???

  3. Вероятно “шановному” депутату больше нечем заняться??? Мог бы в Вепрыку мусор убрать или пройтись ветеранам, не языком, а реальным делом помочь

  4. А те що радянська влада руйнувала церкви вже забули? що влаштовувала голодомори вже забули? як раби жили, як раби і помрите…

  5. [quote name=”печеніг”]А те що радянська влада руйнувала церкви вже забули? що влаштовувала голодомори вже забули? як раби жили, як раби і помрите…[/quote]
    Дійсно, як не гірко визнавати, але автор цих слів говорить правильно. Тоді жили, як раби і тепер залишилися рабами. Проводжу паралелі: церкви – пам”ятники Леніну, “голодомор” 32-33 років у центральній частині України – блокада мирних жителів громадян України, які знаходяться на території Донецької та Луганської областей, що не підконтрольна українській владі ( невиплата пенсій, соціальних допомог, тощо).

  6. Рабство всегда мерзко. Но когда оно подневольное и вынужденное – это ещё можно понять и простить. А когда идут в рабство добровольно и радостно, идейно, попрыгивая, обосновывая своё рабство «идеологическим превосходством запада», при этом ненавидя свободных и ожесточённо сопротивляясь попыткам освободить их – это особенно мерзко и противно.

  7. [quote name=”Oleg”]Вероятно “шановному” депутату больше нечем заняться??? Мог бы в Вепрыку мусор убрать или пройтись ветеранам, не языком, а реальным делом помочь[/quote] Дай краски літрів десять,або пару мішків цемента,умнік.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...