У Тютюрівщині горів трактор

Трактористи Юрій Рябоконь, Валерій Труш, Анатолій Гайдабура.

Трактористи Юрій Рябоконь, Валерій Труш, Анатолій Гайдабура.

Поділитися новиною

У Тютюрівщині горів трактор6 листопада, о 5:00, у с. Тютюрівщина, на території приватного господарства виникла пожежа. Загоряння виявив господар, який о 5:32 повідомив Службу порятунку «101» про надзвичайну подію. Отримавши сигнал, бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали за вказаною адресою. Прибувши на місце події, рятувальники з’ясували, що загоряння виникло у тракторі. Вони локалізували пожежу о 6:10, ліквідували о 6:15.

Вогонь встиг знищити кабіну трактора МТЗ-50, посвідчення тракториста. Вогнеборці врятували поруч розташований гараж від знищення полум’ям.

Травмованих та загиблих немає. За попередніми даними, причиною пожежі став підпал.

 

Вогонь знищив дерев’яний сарай

5 листопада, о 18:15, у с. Вельбівка, на території приватного господарства виникла пожежа. Отримавши сигнал, вогнеборці швидко виїхали за вказаною адресою. Прибувши на місце події, вони відразу приступили до гасіння.

Пожежу було локалізовано о 19:15, ліквідовано о 20:32. Вогонь встиг знищити дерев’яну господарчу споруду та домашнє майно. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців, від знищення полум’ям було врятовано житловий будинок.

Травмованих та загиблих унаслідок події немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. У ліквідації пожежі брали участь бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної дружини ТОВ «Маяк».

ГУ ДСНС України у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...