Земельні питання

Поділитися новиною

1. Про припинення права користування земельною ділянкою, площею 0,0040 га, по провулку Лохвицькому, 3-а, у місті Гадяч, гр. Лаврішка Сергія Івановича.

2. Про припинення права користування земельними ділянками, площею 0,1499 га, по вулиці Енгельса, 26, та площею 0,1200 га, по вулиці Леніна, 57, у місті Гадяч, ТОВ «Метсплав».

3. Про припинення права користування земельною ділянкою, площею 0,0044 га, по вулиці 50 років Жовтня, у місті Гадяч, гр. Оробея Віктора Андрійовича.

4. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, площею 0,0032 га, по вулиці Лохвицька, 1, місто Гадяч, Гадяцької ЦРЛ.

5. Про надання дозволу гр. Гусаренко Віті Олексіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 16, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька, 1-а, землі житлової та громадської забудови.

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, площею 0,0047 га, ФОП Прядко Тетяні Іванівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 50, кв. 4, землі житлової та громадської забудови.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,1200 га, на користь ТОВ «МВ Групп», за адресою: місто Гадяч, вулиця Леніна, 57, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, землі житлової та громадської забудови.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,1499 га, на користь ТОВ «МВ Групп», за адресою: місто Гадяч, вулиця Енгельса, 26, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, землі житлової та громадської забудови.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0961 га, гр. Богушу Володимиру Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: місто Гадяч, вулиця Степова, 6-а, землі житлової та громадської забудови.

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, площею 0,0024 га, гр. Бутенку Анатолію Петровичу для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 90, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 45-а, землі житлової та громадської забудови.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,0313 га, гр. Фролову Сергію Анатолійовичу за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Псла, 10-а, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (розміщення тимчасової споруди для зберігання  спортивних плавзасобів та інвентарю), землі громадської забудови.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, площею 0,0059 га, гр. Кравець Юлії Вікторівні, за адресою: місто Гадяч, вулиця 50 років Жовтня, 88-б, для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі (обслуговування торгівельного павільйону), землі житлової та громадської забудови.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу приватизованої земельної ділянки, загальною площею 0,1412 га, на два землеволодіння, гр. Свіщову Юрію Вікторовичу, Мисюрі Олені Іванівні,  Сизьон Олені Анатоліївні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька, 9, землі житлової та громадської забудови.

14. Про внесення змін у рішення 39 сесії 5 скликання міської ради від 14.10.2009 року «Про передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0595 га, у місті Гадяч, по вулиці П. Мирного, 27, гр. Руденко Марії Іванівні та Топорковій Ларисі Миколаївні».

15. Про надання дозволу гр. Семененку Петру Григоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, провулок Кіндратенка, 7-а, землі житлової та громадської забудови.

16. Про надання дозволу гр. Сніцаренку Ярославу Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Кобилянської, 51-з, землі житлової та громадської забудови.

17. Про надання дозволу гр. Лебедин Наталії Григорівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Грунь, 124, землі житлової та громадської забудови.

18. Про надання дозволу гр. Черненку Олексію Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 78-с, землі житлової та громадської забудови.

19. Про надання дозволу гр. Ємець Юлії Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна, 78-т, землі житлової та громадської забудови.

20. Про надання дозволу гр. Коновалову Сергію Олександровичу, Коноваловій Світлані Григорівні, Коноваловій Олені Олександрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Панфілова, 2, землі житлової та громадської забудови.

21. Про надання дозволу ПАТ «Полтаваобленерго» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, орієнтовною площею 0,0263 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (будівництво кабельної лінії 0,4 кВ), за адресою: місто Гадяч, вулиця Лохвицька, землі енергетики.

22. Про надання дозволу ПАТ «Полтаваобленерго» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, орієнтовною площею 0,0003 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (будівництво кабельної лінії 0,4 кВ), за адресою: місто Гадяч, на земельній ділянці, що знаходиться в оренді по вулиці Лохвицька, 30-а.

23. Про надання дозволу гр. Мисюрі Ларисі Олександрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, орієнтовною площею 0,0002 га, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (установлення рекламоносія), за адресою: місто Гадяч, площа Соборна (біля будинку № 31), землі житлової та громадської забудови.

24. Про надання дозволу Головному управлінню Держсанепідслужби в Полтавській області на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна, 15, землі житлової та громадської забудови.

25. Про надання дозволу гр. Шестопал Катерині Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 6, землі житлової та громадської забудови.

26. Про надання дозволу гр. Кануннікову Олександру Віталійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Тельмана, 42, землі житлової та громадської забудови.

27. Про надання дозволу гр. Лаврішко Вірі Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її у приватну власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража № 14, за адресою: місто Гадяч, провулок Лохвицький, 3-а, землі житлової та громадської забудови.

28. Про надання дозволу гр. Зінченку Олександру Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі в користування на умовах оренди для обслуговування 1/2 частини нежитлової будівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Псла, 1-а, землі рекреаційного призначення.

29. Про надання дозволу гр. Сидоренку Григорію Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гетьманська, 5-а, землі житлової та громадської забудови.

30. Про надання дозволу гр. Ревегуку Олександру Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою передачі її в користування на умовах оренди для будівництва добудови до власної квартири № 4, за адресою: місто Гадяч, вулиця Першотравнева, 146, землі житлової та громадської забудови.

За матеріалами сесії

LIVE OFFLINE
track image
Loading...