Щаслива осені пора

Ансамбль «Горлиця»

Ансамбль «Горлиця»

Поділитися новиною

Ансамбль «Горлиця»Пожовкло листя, настала осені пора золота, і душу переповнюють найтепліші слова, які хочеться сказати нашим батькам і дідусям, мамам і бабусям, бо є така дата в календарі – 1 жовтня. Цей день – можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними, бо це Міжнародний день людей похилого віку.

Наче коні, промчали літа.
Не помітили їх , не збагнули,
Як настала пора золота!
У відділенні соціально-побутової адаптації Гадяцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) уже стало доброю традицією дарувати людям хороший настрій. Тож напередодні свята до Гадяцького геріатричного будинку-інтернату завітав ансамбль територіального центру «Горлиця». Учасники ансамблю: Ганна та Олексій Нечипоренки, Валентина Єфімова, Антоніна Мельник, Надія Брижик, Мотрона Мельник, Ганна Цілуйко, Марія Малишкіна, Федір Субота – повели гостей стежками народної пісні та подарували хвилини сміху.

У день свята до територіального центру завітали наші давні партнери із центральної бібліотеки ім. Л.Українки – завідувач відділом обслуговування користувачів Галина Виноградова та бібліотекар Алла Божко. Вони організували книжкову виставку «Ваші роки – наше багатство» та провели урок доброти «Відкрий своє серце добру».

Продовженням виявлення поваги та вшанування людей похилого віку був виступ творчого об’єднання територіального центру «Надвечір’я» під керівництвом соціального працівника Наталії Орел. Це був віночок пісень, переплетених віршами та гумором, у виконанні Лідії Батьковської, Ніни Вакуленко, Ганни Лукаш, Любові Набок, Ніни Бєлової, Євгенії Нестеренко, Надії Брижик, Валентини Єфімової, Ганни Цілуйко, Тетяни Таран. На свято завітала і молодь. Ольга Цуркану та Анастасія Павленко, студентки училища культури, своїми прекрасним співом на деяку мить вернули гостей у прекрасні роки квітучої молодості.

Не забутими були і люди села. Ансамбль «Горлиця» та творче об’єднання «Надвечір’я» створили святковий настрій і для жителів с. Березова Лука.

Тож нехай вогонь життя палає довго і бурхливо, освітлюючи цей прекрасний світ.

Любов Мінченкова,завідувач відділенням соціально-побутової адаптації

LIVE OFFLINE
track image
Loading...