«Що хочу, те й ворочу!»

Поділитися новиною

Голові райдержадміністрації О.В. Матюшенку
Голові районної ради В.П. Нікітенку,
Редакції газети «Базар Медіа в Україні»

Шановні керівники району!

Ми, жителі так званих старих Черемушок, вулиць Тельмана, Ак. Павлова, Гагаріна, Молодіжної та інших, неприємно здивовані  тим, що три тижні тому, не повідомивши жителів цього величезного  району, закрили поштове  відділення, яке розміщалося в приміщенні житлового будинку по вул. Гагаріна, 76.

Дане поштове відділення відкрите у 2001 році і пропрацювало 13 років, обслуговувало майже 7 тисяч жителів мікрорайону. Усі жителі були задоволені, адже поштові послуги були максимально приближені до них. Президент України Петро Порошенко проголосив лозунг, що ми будемо «жити по-новому». Мабуть, для місцевих керівників, особливо директора центрального відділення поштового зв’язку м. Гадяч Ірини Юріївни Білик, Президент – не указ. Вона живе за принципом: «Що хочу, те й ворочу!» В унісон їй підспівує і обласний начальник пан Хоменко.

Та невже ці двоє так званих керівників переможуть здоровий людський глузд і не виконають вимогу Президента «Все для людей», не відкриють поштове відділення, яке безпідставно закрили?

Сподіваємося, що ви, шановні керівники району, прислухаєтеся до нашого прохання і допоможете позитивно вирішити це питання. Залишаємо за собою право писати до обладміністрації, телебачення, якщо ви не допоможете нам.

У чому і підписуємося.

Жителі мікрорайону

LIVE OFFLINE
track image
Loading...