Із любов’ю до дітей

Поділитися новиною

Швидко промайнули літні канікули. Із новими враженнями і великим натхненням поринули у світ знань учні 4-А класу Гадяцької спеціалізованої школи I-III ступенів №2 ім. М.П. Драгоманова. Коли ж діти сіли за парти, виявилося, що вони стали для них замалі – діти підросли. Батьки, турбуючись про здоров’я дітей, сконструювали підставки для парт, а щоб їх виготовити, звернулися до голови правління ПрАТ «Вентиляторний завод «Горизонт» Євгена Гончарова, колишнього випускника цієї школи та постійного спонсора.

Євген Іванович ніколи не був байдужим до шкільних проблем і з радістю погодився допомогти у вирішенні даного питання. У стислі терміни працівники заводу виготовили металеві підставки для парт.

Шановний Євгене Івановичу, класний керівник, батьки та учні 4-А класу висловлюють вам найщиріші слова вдячності за надану спонсорську допомогу та за турботу про підростаюче покоління.

Недарма цьогоріч на шкільному святі з нагоди першого дзвінка Євген Іванович був відзначений подякою відділу освіти РДА за небайдуже ставлення до освітянських проблем та зміцнення матеріально-технічної бази школи. Із чим ми його сердечно вітаємо.

Класний керівник, батьки та учні 4-А класу школи № 2

LIVE OFFLINE
track image
Loading...