Відкритий чемпіонат району «Що? Де? Коли?»

Поділитися новиною

У  цей час Україна переживає чи не найважчий відрізок нашої історії, і як ніколи людям потрібні позитивні емоції. Традиційно кожен рік в осінньо-зимовий період проходить чемпіонат гри «Що? Де? Коли?» серед міських і сільських шкіл із врученням головного призу від мера міста. У цьому році з ініціативи голови районної ради В. Нікітенка чемпіонат пройде у два етапи.

Організатори змагань – керівник клубу інтелектуальних ігор для дорослих «Магніт», депутат міської ради О. Грабенко, керівник дитячої філії клубу О. Кірій та головний спеціаліст відділу освіти Гадяцької РДА Р. Кузьменко – підготували запитання, пов’язані з історією рідного краю, козацтва, життя видатних людей та іншими цікавими фактами біографій і подій.

У першій частині змагань буде задіяна максимальна кількість шкіл нашого району із запрошенням узяти участь у чемпіонаті ерудитів Лохвицького, Зіньківського, Липоводолинського районів. Кращі команди відбіркового етапу зустрінуться у фінальній  грі, і переможець буде нагороджений почесним кубком від голови районної ради. Цей приз залишатиметься у навчальному закладі з викарбуваними іменами переможців.

Другий етап складатиметься з відбіркових ігор серед учнів міських шкіл, і ті команди, які стануть найкращими у цих змаганнях, будуть запрошені на фінальну гру, переможець якої отримає головний приз «Сова мудрості» від мера міста.

Окремо серед переможців фінальних ігор буде проведена відбіркова гра на кубок міжнародної організації клубів.

Переможцем стала команда учнів Сарської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів: Владислав Повзун, Наталія Чемерис, Марина Титаренко, Тарас Шкаревський, Руслана Штанько, Олександра Середа.

Олександр Грабенко

Фото Олени Савченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...