Порядок взяття на облік особи, яка переміщується з району проведення АТО.

Поділитися новиною

Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.    

Постановою Кабінету Міністрів України від 1.10.2014 № 509 затверджено Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції. Цей Порядок регулює механізм видачі довідки про взяття на облік.

Для отримання довідки повнолітня особа, яка переміщується, звертається особисто із заявою (форму заяви затверджує Мінсоцполітики) про взяття на облік до управління соціального захисту населення (за адресою: м. Гадяч, вул. Шевченка, 36, відділ грошових виплат і компенсацій, телефон для довідок 3-14-82).

Разом із заявою про взяття на облік особа, яка переміщується, пред’являє:

– паспорт громадянина України;

– іноземець або особа без громадянства – посвідку на постійне місце проживання або посвідчення біженця;

– реєстраційний номер облікової картки платника податків.

У день подання заяви видається довідка про взяття на облік.

Заявнику може бути відмовлено у видачі довідки, якщо:

– відсутні обставини, що спричинили переміщення особи з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції;

– утрачено або викрадено документи, що посвідчують особу, яка переміщується, та підтверджують громадянство України, до їх відновлення.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...