«…Як почули, що для військових, то зразу 100 кг помідорівзапропонували безкоштовно»

Поділитися новиною

Земляки з готовністю та розумінням відгукнулись на заклик Народної ради «Допоможи солдату». Громадяни приносили консервовану продукцію, олію, цукор, сіль, мед, жири, крупи, макаронні вироби, консервовані м’ясопродукти, цигарки, чай, каву, солодощі, мінеральну воду, теплий одяг. Громада сіл Харківці та Б.Лука передала 1,5 т картоплі, капусту, цибулю, буряк та моркву. Проявили ініціативу і виробники с/г продукції, які завезли зібраний, готовий до транспортування урожай помідорів.

Це сім’я Котюків із м. Гадяч та Мінченкових з с. Сватки. Продавці з Гадяча та Середняків як почули, що для військових, то зразу 100 кг помідорів запропонували безкоштовно. Узяли 60 кг.

Проведено 10 благодійних акцій «Допоможи солдату». Зібрані кошти обліковані, завірені актами, та використані для придбання військового  спорядження (форма, розгрузки, наколінники, налокітники, берци, бронежилети «Корсар» 5 класу ДСТУ, тактичні печатки та окуляри, ліхтарі, спідня білизна, шкарпетки, спальні мішки, медикаменти від застуди, шлункових захворювань, активоване вугілля, лейкопластирі, бинти ).

Закуплений товар разом із продуктами харчування, дитячими листами, малюнками, символікою, посилками батьків доставлені до навчальних центрів та військових частин Сходу України.

Наталія Дорогань

LIVE OFFLINE
track image
Loading...