Польську армійську машину – гадяцькому бійцю

Депутати міської ради Олег Боцула і Валерій Сухно, слюсар Руслан Рева та механік Андрій Федоров, які обладнали машину броньовими листами, переглянули її технічну справність.

Депутати міської ради Олег Боцула і Валерій Сухно, слюсар Руслан Рева та механік Андрій Федоров, які обладнали машину броньовими листами, переглянули її технічну справність.

Поділитися новиною

Депутати міської ради Олег Боцула і Валерій Сухно, слюсар Руслан Рева та механік Андрій Федоров, які обладнали машину броньовими листами, переглянули її технічну справність.НАТОвський позашляховик маркою «Nissan» – такий подарунок передав депутат міської ради Олег Боцула бійцям десантно-штурмовому батальйону «Фенікс», який входить до складу 79-ої окремої Миколаївської аеромобільної бригади. Цей підрозділ створений за ініціативи радника Президента – помічника міністра оборони, волонтера Юрія Бірюкова.

Батальйон сформований із числа добровольців, серед яких 4 – із Гадяцького району. Один із них – депутат міської ради Валерій Сухно, який особисто приїхав приймати «презент».

– Чесно, для нас, депутатів міської ради, було несподіванкою те, що Валерій поїхав. Начебто на одній сесії був, а на іншій уже дізнаємося, що пішов добровольцем, – розповідає Олег Боцула.

Він як керівник ПВКП «АСК» долучився до проекту своїх партнерів – від кожного відділення було придбано подібні автомобілі.

– У нас в Україні 140 площадок. Одні відправили машини в Луганськ, інші – під Щастя. А в нас хлопці служать  у «Феніксі», тож ми їм передаємо, – продовжує.

Позашляховик колись належав польській армії. Наші ж обладнали його по-своєму – «понашивали» броньові листи.

– Олег Анатолійович постійно надає фінансову та матеріальну допомогу нашому підрозділу. А ще від імені всього батальйону хочу подякувати за постійну фінансову підтримку власникам «Віанору», магазину «220 вольт»,  приватним підприємцям Олександру Педьку, Юрію Свіщову, Олегу Грицану, Валерію Нижнику, Олександру Паладичу, Володимир Варибрусу, Сергію Марченку, Олег Слободяну, – говорить Валерій Сухно.

Він тисне Олегу Боцулі руку, ще раз дякує і сідає за кермо військового «Nissan». У вівторок увечері гадячанин Валерій Сухно знову відправився у військову частину.

Олена Савченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...