День туризму – свято допитливих, неспокійних

День туризму – свято допитливих, неспокійних

День туризму – свято допитливих, неспокійних

Поділитися новиною

День туризму – свято допитливих, неспокійнихХто святкує День туризму? Для кого це ще одна можливість пройти знайомими стежками, і відкрити щось нове, незвідане? Хто радіє з приводу поспілкуватись у дружньому колі, заспівати пісню, зафіксувати в пам’яті, на фото або в малюнках неповторну красу рідних куточків? Так, вірно, на такий спосіб святкування згодні тільки молоді, неспокійні, допитливі, дружні краєзнавці-туристи.

Саме такими є учні Хитцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, об’єднані любов’ю до рідного краю та спільною метою в екологічному об’єднанні «Джерело». У цьому році ми стартували в екологічно-краєзнавчій роботі сходженням на гору Еврика, яка є фрагментом-відгалуженням Михайлової гори м. Гадяча.

Знаючи спортивне орієнтування, команда «Патріот» першою знайшла прапор України. Спілкування з природою проводилося у формі спостережень та відображення в малюнках на екологічну тематику. Старт був вдалий, усім сподобалося. Склали план подальшої роботи під керівництвом вчителя географії С.І. Корнієнко.  Сподіваємось, нас чекають нас нові відкриття.

Учні Хитцівської школи

LIVE OFFLINE
track image
Loading...