Мед і кориця – панацея від усіх захворювань

Поділитися новиною

Виявлено, що суміш меду й кориці виліковує більшість захворювань. Стародавня медицина використовувала мед століттями. Сучасні вчені також визнають мед в якості дуже ефективного засобу для лікування всіх видів захворювань, причому без будь-яких ускладнень. Сучасна наука говорить, що хоча мед і солодкий, прийом його в певній дозі, як ліки, не приносить шкоди діабетикам.

Примітка: Мед повинен бути НАТУРАЛЬНИЙ, сирий і не пастеризований. Різниця в тому, що пастеризація меду нейтралізує в ньому всі ферменти.

ЗНИЖЕННЯ ВАГИ: Щодня вранці за півгодини до сніданку на голодний шлунок і на ніч перед сном пити суміш меду з корицею (пудрою), попередньо завареною в чашці окропу. Якщо приймати суміш регулярно, це знизить вагу навіть самої товстої людини. Також регулярний прийом цієї суміші не дозволяє жиру акумулюватися.

СХУДНЕННЯ: Суміш готується ввечері перед сном. 1. 1 частина кориці на 2 частини сирого меду. 1/2 ч. л. кориці на 1 ч. л. меду рекомендується, хоча можна використовувати більшу або меншу кількість, зберігаючи пропорцію 1: 2. Так що, наприклад: 1 ч. л. кориці на 2 ч. л. меду теж ОК. 2. Закип’ятити 1 чашку води. 3. Залити корицю і накрити на 1/2 години, щоб настоялося. 4. Додати мед, коли суміш охолоне. Висока температура руйнує ферменти та інші корисні властивості сирого меду. 5. Пити 1/2 частині суміші прямо перед сном. Іншу половину накрити кришкою і поставити в холодильник. 6. Вранці випити половину, що з холодильника, не розігрівати, пити тільки в охолодженому вигляді або кімнатної температури. Не додавайте нічого до цього рецепту. Ні лимон, ні оцет. Немає необхідності пити суміш частіше. Вона тільки діє на голодний шлунок і особливо на ніч. Це допомагає майже всім.

ХВОРОБИ СЕРЦЯ: Щодня їжте на сніданок хліб, намазаний замість джему пастою з меду і пудри кориці. Це знижує рівень холестерину в артеріях і рятує людину від інфаркту. Навіть ті, у кого вже був інфаркт, можуть зменшити ризик повторного інфаркту. Регулярне вживання меду з корицею покращує дихання і зміцнює м’яз серця.

СЛАБКІСТЬ: Недавні дослідження показали, що вміст цукру в меді швидше корисний, ніж шкідливий, для підтримки сил. У літніх людей, котрі приймають мед і корицю в рівних пропорціях, поліпшується концентрація уваги і рухливість.

АРТРИТ: Страждаючі артритом можуть щодня, уранці і ввечері, приймати 1 чашку теплої води з 2 ложками меду і 1 ч. л. кориці. Регулярний прийом виліковує навіть хронічний артрит.

ХОЛЕСТЕРИН: 2 ст. ложки меду і 3 ч. л. кориці, змішані з 2 склянками теплої води, зменшують рівень холестерину в крові на 10% протягом 2-х годин. Як і для страждаючих артритом, прийом суміші 3 рази на день приводить до норми холестерин навіть у хронічних хворих. Люди, які щодня приймають з їжею мед у чистому вигляді, також менше скаржаться на холестерин.

ІМУНІТЕТ: Щоденний прийом меду і кориці зміцнює захисні функції організму і захищає від бактерій і вірусів. Учені виявили, що мед містить безліч різних вітамінів та залізо. Постійний прийом меду посилює здатність білих кров’яних тілець битися з бактеріальними і вірусними захворюваннями.

ЗАПАЛЕННЯ СЕЧОВОГО МІХУРА: Приймати 2 ст. ложки кориці і 1 ч. ложку меду, розмішати в склянці трохи теплої води. Це вбиває мікробів у сечовому міхурі.

ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ: При випадінні волосся або облисінні можна змащувати корені волосся пастою із суміші розігрітого оливкового масла, 1 ст. ложки меду, 1 ч. ложки кориці перед миттям голови на 15 хв.

ШКІРНІ ІНФЕКЦІЇ: Суміш меду і кориці (у рівних кількостях), нанесена на уражені частини шкіри, виліковує екзему, грибок і всі інші види шкірних інфекцій.

ПРИЩІ: Паста з 3 ст. ложок меду і 1 чайної ложки кориці. Змащувати прищі перед сном і змивати наступним ранком теплою водою. За 2 тижні прищі зникнуть повністю.

НЕТРАВЛЕННЯ ШЛУНКУ: Пудра кориці, посипана на 2 ст. л. меду, яка приймається перед їжею, знижує кислотність і допомагає перетравлювати саму важку їжу.

РОЗЛАД ШЛУНКУ: Мед із корицею знімає біль у шлунку, а також заліковує виразки.

ЗУБНИЙ БІЛЬ: Суміш 1 ч. л. кориці і 5 ч. л. меду накласти на хворий зуб. Можна робити 3 рази на день, поки біль не пройде.

ЗАПАХ ІЗ РОТА: Зранку полощуть горло гарячим розчином меду з корицею, щоб зберегти приємний запах у роті на цілий день.

ЗАСТУДА: Страждаючі від застуди повинні приймати 1 ст. л. теплого меду з 1/4 ч. л. кориці 3 рази на день. Виліковує майже будь-який хронічний кашель, застуду і звільняє носові проходи.

ДОВГОЛІТТЯ: Чай із медом і корицею, що приймається регулярно, затримує настання старості. 1 л. кориці, заварена в 3-х склянках води і охолоджена + 4 л. меду. Пити 1/4 чашки 3-4 рази на день. Зберігає шкіру свіжою і м’якою і затримує старіння.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...