Вода «пішла» прямо у навколишні двори

вода «пішла» прямо у навколишні двори

вода «пішла» прямо у навколишні двори

Поділитися новиною

вода «пішла» прямо у навколишні двориПерехвалили!

Не так давно місто раділо від того, що нарешті відремонтували частину дороги по вулиці Тельмана.  «Це вже початок! Як так піде й далі, будемо жити краще», –  ділилися враженнями люди. Але були й скептично налаштовані, казали: «Дощ покаже, як зробили дорогу». От і дочекалися: погода різко погіршилась, у вівторок пішов дощ. Відразу ж редакційний телефон «занервував» – телефонували обурені жителі вулиці Тельмана.  

Як і передбачали спеціалісти, вода «пішла» прямо у навколишні двори. Усі, хто в той час був удома, щоб урятуватись від потопу, вийшли і дружно стали до роботи – почали робити імпровізоване водовідведення: копали траншею, скеровували потік води до стоку. Видно і затоплену пішохідну доріжку, бруд просто біжить аж попід будинками.

 «Не довели до пуття!» – скаржаться жителі.  Кажуть, тільки-но почали копати водовідвід, вулицею проїхав один із заступників міського голови, подивився та й поїхав собі. Чекали, що хоч якусь спецмашину пришлють на поміч. Та так і справились самі.  

Того дня ніякої допомоги від влади люди не отримали. Тільки й сміялися: «Порятунок потопаючого – справа рук самого потопаючого».  Що ж, виходить, справді перехвалили.

Оксана Кириченко

Фото Олександра Товстого

LIVE OFFLINE
track image
Loading...