Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс слугує обізнаності платників податків

Що змінилося та що очікує платників ПДВ найближчим часом

Що змінилося та що очікує платників ПДВ найближчим часом

Поділитися новиною

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс слугує обізнаності платників податківЗагальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс – це ще один сервіс Державної фіскальної служби України, який є надійним посередником у щоденному спілкуванні платників податків із фахівцями фіскальної служби, а також слугує для повної обізнаності платників із питань застосування податкового та митного законодавства, а також із питань сплати єдиного соціального внеску шляхом надання консультацій та роз’яснень.

Платники податків Гадяцького району можуть отримати оперативну кваліфіковану відповідь від кращих фахівців Державної фіскальної служби, які стосуються застосування норм податкового, митного законодавства та ЄСВ безкоштовно в режимі он-лайн або зателефонувавши за номером 0– 800-501-007.

При цьому для отримання консультації:

  • з питань оподаткування необхідно на телефоні натиснути – 1;
  • з питань митної справи – 2;
  • з питань ЄСВ – 3;
  • з питань електронного цифрового підпису – 4.

Сервіс дозволяє також отримати довідкову інформацію, яка містить дані щодо строків подання звітності та сплати податків (зборів, обов’язкових платежів).

Важливо, що ст.52.2 Податкового кодексу України передбачено, що податкова консультація має індивідуальний характер і може використовуватися виключно платником податків, якому надано таку консультацію. Отож радимо усім зацікавленим представникам підприємництва, бухгалтерам та тим гадячанам, хто хоче започаткувати власний бізнес, при виникненні труднощів з тих чи інших питань звертатись за допомогою до загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу.

Довідково: з детальною інформацією щодо отримання зазначених послуг можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у розділі «Інформаційно-довідковий ресурс».

Л. Костюк, начальник відділу обслуговування платників податків

LIVE OFFLINE
track image
Loading...